Dødsbo auktioner hos Campen Auktioner

Dødsboauktioner er en fantastisk måde at erhverve nogle unikke og spændende ejendele. På Campenauktioner.dk kan du finde et bredt udvalg af dødsboer, der er blevet sat til auktion.

Hvad er dødsbo auktioner?

Når en person går bort, efterlader de ofte en masse ting - møbler, kunstværker, smykker, antikviteter osv. I stedet for at sælge eller donere tingene enkeltvis, kan de blive sat til auktion på en dødsboauktion. På denne måde kan folk konkurrere om at købe de forskellige ting på auktion. Dødsboauktioner er en måde at sælge de efterladte genstande fra en afdød person på. Disse auktioner kan omfatte alt fra møbler og kunstværker til smykker og antikviteter. Mange finder glæde i at deltage i dødsboauktioner og konkurrere om at erhverve de forskellige genstande, som de måske ikke ville have haft mulighed for at eje ellers. Auktionerne kan være en god måde at få solgt de efterladte ejendele på en hurtig og effektiv måde og skaber glæder for nye ejere.

Fordelene ved dødsbo auktioner

Dødsbo auktioner har mange fordele for både sælgere og købere. For sælgeren kan det være en nem måde at kommer af med en masse ting på én gang, og det kan også give en fair pris for tingene, da folk konkurrerer om at få dem på auktion. For køberen kan det være en spændende mulighed for at få nogle unikke ting til en overkommelig pris, og det kan også være en god måde at finde sjældne antikviteter og spændende ting.

Køb og salg af dødsbo inventar hos Campen Auktioner

På Campenauktioner.dk kan du gennemse de forskellige dødsboer til salg og se de enkelte effekter. Hvis du finder noget, du kan lide, kan du byde på det under auktionen. Hvis du selv har en masse ting, du gerne vil sælge, så kan du kontakte os her og få dine ting sat på auktion på hjemmesiden. Du kan sælge tingene enkeltvis eller som et samlet parti.

Så hvis du vil have fingrene i nogle unikke ting til en god pris, så tag et kig på vores dødsbo auktioner og se, om der er noget for dig. Der er masser af spændende ting og sager at vælge imellem, så der er helt sikkert noget for enhver smag.

Hvem er Campen Auktioner?

Campen Auktioner er et af Danmarks førende auktionshuse, der specialiserer sig i at afholde en bred vifte af auktioner udover dødsbo auktioner, herunder ophørs- og konkursauktioner, samle-, flytte- og oprydningsauktioner samt temaauktioner inden for entreprenør- og landbrugsmaskiner, både, traktorer, veteranbiler og storkøkkener. Vores mål er at gøre det nemt og problemfrit for både sælgere og købere at handle på auktion, mens vi samtidig sørger for, at alle parter føler, at de har fået en god handel. Vi har en stor erfaring med at afholde auktioner af alle størrelser og går altid seriøst til opgaven.

 

 


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 9.00 til 15.00 og fredag fra kl. 9.00 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Torsdag kl. 9 - 19.

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.