Køb og sælg nyt og brugt fitness udstyr på auktion

Står du og skal enten købe eller sælge dit fitness udstyr? Så er der flere måder, hvorpå du kan gøre dette, og en af dem er via en auktion. Måske du mangler noget fitness udstyr til hjemmet? Eller måske driver du en virksomhed, hvor der er behov for nyt fitness udstyr? I stedet for at købe helt nyt udstyr, kan du overveje at købe brugt fitness udstyr. Det kan også være, du har brug for at komme af med dit fitness udstyr, og i dette tilfælde kan en auktion også være stedet at gøre det. Vi kan naturligvis anbefale Campen Auktioner, hvor du kan både sælge og købe fitness udstyr brugt.

Aktuelle fitness udstyr auktioner:

 

 

Hvorfor købe eller sælge fitness udstyr på auktion?

Der er flere gode grunde til, hvorfor du bør købe eller sælge fitness udstyr på auktion hos Campen Auktioner. Som køber har du mulighed for at købe både nyt og brugt fitness udstyr. Uanset om du køber nyt eller brugt fitness udstyr, kan du spare mange penge ved at købe det på auktion. Du har mulighed for at købe nyt fitness udstyr på auktion, fordi nogle af varerne kommer fra konkursbo eller som overskudsvarer. Du kan altså være heldig at købe helt nyt udstyr for næsten ingen penge.

På en auktion fitness udstyr kan du også sælge fitness udstyr brugt, både som privatperson og som virksomhed. Som sælger kan du være sikker på at få afsat dit fitness udstyr til oprigtigt interesserede personer til en pris, hvor du også får noget ud af salget.

Online og fysisk auktion af fitness udstyr

Du har i dag flere muligheder for at købe brugt fitness udstyr, da du både kan tage på en fysisk auktion, men du kan også tage på online auktion hos Campen Auktioner. Der er fordele ved online auktioner for både sælgere og købere, og det kan du læse mere om herunder.

Fordele for dig som sælger

Som sælger er det nemmere for dig at sælge dit fitness udstyr på vores online auktion, da vi tager os af det meste, efter du har indleveret dit udstyr til os. Såfremt dit fitness udstyr bliver solgt, sørger vi for at overføre pengene til dig, når auktionen er slut. Derudover er der som regel flere besøgende ved en online auktion, da den er nemmere og hurtigere at tilgå end en fysisk auktion. Chancerne for at få dit fitness udstyr solgt er derfor højere.

Fordele for dig som køber

Fordelene for dig som køber på en online auktion er også gode, da du som regel har mange flere varer at vælge imellem, når du skal vælge det fitness udstyr, du står og mangler. Du behøver ikke at forlade dit hjem for at komme på auktion, men du kan følge med i auktionen fra din sofa. Her kan du også følge med i alle budene, så du kan vurdere, hvornår det er bedst for dig at slå til, hvis du vil sikre dig nyt eller brugt fitness udstyr til skarpe priser.

Find nyt og brugt fitness udstyr til salg på Campen Auktioner

Hos Campen Auktioner kan du finde en online auktion med et bredt udvalg af både nyt og brugt fitness udstyr. Uanset om du foretrækker at købe nye eller brugte varer, er der masser af penge at spare på varer i rigtig god stand. Campen Auktioner er specialister i at sælge mange forskellige ting via auktioner, og du kan købe og sælge fitness udstyr både som privatperson og som virksomhed.

Afholdte fitness udstyr auktioner:

7463 NET: FITNESSUDSTYR FRA FITNESSCENTER (BORDING)

7272 NET: OUTDOOR-, ACTION- OG FITNESSUDSTYR MF (RANDERS)


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 08.30 til 15.00 og fredag fra kl. 08.30 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Tirsdag og torsdag kl. 9-15. Ind- og udlevering dog til kl. 19 torsdag. 

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.