Militær auktion: Køb og sælg brugt militærudstyr på auktion

Er du på jagt efter brugt militærudstyr? Eller har du et helt overskudslager af militærudstyr, som du har brug for at komme af med? Så kan du med fordel overveje at købe eller sælge brugt militærudstyr på en militær auktion. Uanset om du ønsker at gøre en god handel som privat eller som virksomhed, har du mulighed for at deltage på en militær auktion. Udover brugt militærudstyr kan du også finde militær auktion af køretøjer, eller du kan tage på en militær overskudslager auktion. Du kan med fordel besøge en militær auktion hos Campen Auktioner, hvis du vil købe eller sælge dit brugte militærudstyr eller køretøjer.

Aktuelle militær auktioner:

 

Hvorfor købe eller sælge militærudstyr på auktion?

Der er flere fordele ved at købe eller sælge militærudstyr på auktion. Som køber har du mulighed for at finde udstyr eller køretøjer til en skarp pris, og du har mulighed for at spare mange penge på udstyr af god kvalitet. På en forsvars auktion kan du være heldig at finde autentisk militærudstyr, som måske kommer fra et overskudslager fra det danske forsvar. Hvis du som sælger ønsker at skille dig af med en masse brugt militærudstyr, er en auktion en oplagt måde, hvorpå du kan gøre det. På en auktion kan du sælge alt dit udstyr eller køretøjer på ét sted, og du kan være sikker på at få nogle ordentlige priser for varerne.

Skal du tage på fysisk eller online auktion?

I dag er der flere muligheder for at tage på auktion, end der førhen har været. Det er nemlig ikke længere kun muligt at tage på en fysisk auktion, men der bliver i højere grad også afholdt online auktioner, blandt andet hos Campen Auktioner. Der er efterhånden flere fordele ved at tage på en online auktion, hvilket gælder for både købere og sælgere.

Vi har auktioner i næsten alle varegrupper, så leder du efter maskinauktion, bil auktion eller overskudslager auktion, kan Campen Auktioner også hjælpe dig.

Fordele for både købere og sælgere

Som køber kan du spare masser af tid ved at besøge en online auktion frem for en fysisk auktion. Du behøver ikke længere at bruge tid på at komme frem og tilbage til auktionen, men nu kan du tilgå den blot med et par enkelte klik på computeren. På en online auktion kan du også hele tiden følge med i antallet af interesserede i de enkelte varer, ligesom du hele tiden kan følge med i antallet af bud på varerne. På den måde kan du nemmere planlægge, hvornår du skal slå til på de varer, du har udset dig.

Hvis du ønsker at sælge brugt militærudstyr, køretøjer eller overskudslager, gør vi det nemt for dig at sælge dine varer på en militær auktion. Når først du har indleveret dine varer til os, behøver du egentlig ikke at foretage dig mere. Vi tager os af resten og sørger for at overføre din fortjeneste til dig, når auktionen er slut. Derudover har du en større chance for at få solgt dit brugte udstyr på en online auktion, da der som regel er mange flere besøgende.

Køb og sælg brugt militærudstyr på Campen Auktioner

Hvad enten du ønsker at købe eller sælge dit brugte militærudstyr, kan du gøre det hos Campen Auktioner. Vi er specialister i at sælge mange forskellige ting på auktioner, så vi kan også sørge for at få dine varer solgt. På vores auktioner har vi et bredt udvalg af varer, så du som køber kan være sikker på at finde noget, der falder i din smag.

Afholdte militær auktioner:

7579 NET: MILITÆR OVERSKUDSAUKTION (ALLINGÅBRO)

7435 NET: OVERSKUDSAUKTION VED HANDELSFIRMA (ALLINGÅBRO)

 


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 08.30 til 15.00 og fredag fra kl. 08.30 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Tirsdag og torsdag kl. 9-15. Ind- og udlevering dog til kl. 19 torsdag. 

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.