Minigraver auktion

Salg og køb af minigraver gennem Campen Auktioner

Det kan være dyrt at købe en minigraver til brug i hverdagen, uanset om du er en del af en virksomhed, som mangler en ny maskine, eller om du er en privat, som mangler en minigraver til hjemmet og til din hobby. Det er dog oftest billigere, hvis du køber den minigraver, som du skal bruge på en auktion, hvor der både sælges nye minigravere og brugte minigravere til færre penge, end du vil kunne finde det hos en almindelig forhandler. Campen Auktioner har gennem mange år afholdt mange auktioner med forskellige typer af varer til salg, herunder også minigravere, og du kan derfor være sikker på, uanset om du gerne vil købe eller sælge, at auktionsprocessen er i gode hænder. 

Online auktioner for både køber og sælger

Campen Auktioner afholder online auktioner for dig, som gerne vil sælge på en minigraver auktion, men hvor du ikke selv har mulighed for at deltage fysisk, eller for dig som gerne vil købe en minigraver, men hvor du ikke har tid til at møde op i auktionshallen. En online auktion giver dig mulighed for at få et godt overblik over de forskellige minigravere og deres startpriser, og det giver også dig mulighed som sælger for at få et overblik over, hvordan det går med budrunden på din minigraver. Det er altså en løsning, som passer ind i en travl hverdag, når du stadig gerne vil være en del af minigraver auktionen hos Campen Auktioner. 

Minigraver auktion

På en minigraver auktion kan du finde en masse forskellige typer af minigravere billigt til salg. Dette er tilfældet, da denne type maskine vil være brugt af tidligere ejer, og den vil derfor have slid, som ikke ville være tilfældet, hvis du køber den fra ny. Du kan dog være sikker på, at din kommende minigraver er i en ordentlig kvalitet, da Campen Auktioner er med over hele processen, og at du vil kunne benytte den til fulde, når du tager din minigraver med dig hjem. Det er af samme grund også en fordel for dig, når du gerne vil sælge på en minigraver auktion, da du kan være sikker på, at der vil komme købere fra hele landet, enten online eller til et fysisk auktionshus, for at deltage i denne minigraver auktion. Det er altså en fordel for både dig som sælger og dig som køber, når du vælger at benytte dig af Campen Auktioner til at tage vare på din minigraver auktion.

 


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 08.30 til 15.00 og fredag fra kl. 08.30 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Tirsdag og torsdag kl. 9-15. Ind- og udlevering dog til kl. 19 torsdag. 

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.