Køb og sælg brugt minilæsser på auktion

Står du og mangler en minilæsser? Men synes du, det er for dyrt at købe sådan en maskine fra ny? Så kan du med fordel overveje at finde et alternativ, og det kan være at købe en brugt minilæsser. Du kan både købe en minilæsser brugt hos private mennesker, men du kan også overveje at tage på auktion for at købe den. 

Det kan også være, at du er indehaver af en minilæsser, som du ikke længere har brug for, og i dette tilfælde kan du også overveje at sælge den på auktion. Hvad enten du skal købe eller sælge en brugt minilæsser, kan du overveje at gøre det på Campen Auktioner, som er specialister i at sælge mange forskellige ting på auktioner. Besøg en minilæsser auktion og få købt eller solgt din minilæsser.

Hvorfor købe eller sælge minilæssere på auktion?

Der er flere fordele ved at købe eller sælge minilæssere på auktion. Som køber har du naturligvis mulighed for at finde en brugt minilæsser til en væsentlig billigere pris end en ny minilæsser. Derudover kan du finde en minilæsser brugt, som er i virkelig god stand, hvilket kan betyde, at du har mulighed for at spare en del penge.

Som sælger har du også gode muligheder for at få solgt din minilæsser på en minilæsser auktion. De besøgende på sådan en auktion er der for at finde en ny, brugt minilæsser, så der er højst sandsynligt stor interesse for din minilæsser, og du kan dermed være sikker på at sælge din minilæsser til en person, der vil behandle maskinen godt.

Online og fysisk auktion af brugte minilæssere

I dag er mange flere muligheder for at købe eller sælge minilæssere på auktion, da du ikke længere kun kan tage på en fysisk auktion. I dag er det nemlig også muligt at tage på online auktion, hvor du via internettet kan købe eller sælge minilæssere. Det er der flere fordele ved, og det kan du læse mere om herunder.

Fordele for dig som sælger

Der er flere fordele ved at være sælger på en online auktion. For det første slipper du for en del besvær, som du ville skulle døje med på en fysisk auktion. Når først du har indleveret din minilæsser på vores online auktion, skal du ikke foretage dig mere. Når først du har indleveret den, tager Campen Auktioner sig af resten, og hvis din minilæsser bliver solgt, får du pengene overført, når auktionen er slut.

Derudover er det også en stor fordel, at du online har mulighed for hele tiden at følge med i auktionen. Du kan hele tiden holde øje med, hvor mange besøgende der er hos din minilæsser, ligesom du kan holde øje med antallet af interesserede købere. Dernæst kan du nemt danne dig et overblik over de forskellige bud, du har modtaget. En online minilæsser auktion er som regel nemmere og hurtigere at besøge end en fysisk auktion, og derfor er der altså god chance for at få din minilæsser solgt.

Fordele for dig som køber

Hvis du er på udkig efter en brugt minilæsser, kan du med fordel besøge en online auktion hos os. Det er nemmere og hurtigere for dig at åbne computeren og klikke dig ind hos Campen Auktioner, end hvis du skal ud af døren for at besøge en fysisk auktion. På en online minilæsser auktion kan du lynhurtigt få et overblik over de forskellige minilæssere, der er til salg. Dermed har du bedre chancer for at finde den rette minilæsser, der passer til dine ønsker. Du kan også nemt følge med i de forskellige bud, der er kommet, og hvornår auktionen slutter, så du ved, hvornår du skal afgive dit bud for at være sikker på at få den minilæsser, du har udset dig.

Find brugte minilæssere til salg på Campen Auktioner

Hvis du er på udkig efter en brugt minilæsser, kan du finde et bredt udvalg af dem til salg på Campen Auktioner, hvor du også kan finde andre maskiner til vores maskinauktion. Der er noget for enhver smag, og der er gode muligheder for at spare penge på dit køb. Her hos Campen Auktioner har vi hver dag mange forskellige varer til salg på online auktioner, heriblandt minilæssere, og du kan være heldig at gøre et godt kup.

 

 


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 08.30 til 15.00 og fredag fra kl. 08.30 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Tirsdag og torsdag kl. 9-15. Ind- og udlevering dog til kl. 19 torsdag. 

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.