Køb og sælg brugt trædreje værktøj på auktion

Hvis du har en interesse for trædrejning, har du sikkert opdaget, hvor dyrt det kan være at købe værktøj og andet tilbehør. Heldigvis har du flere muligheder for at købe brugt trædreje værktøj, så du ikke behøver at bruge hele din formue på trædreje værktøj. Det kan også være, du efterhånden har samlet så meget værktøj og tilbehør, at du ikke længere har plads til det. Uanset om du er på jagt efter brugt trædreje værktøj, eller du vil sælge noget af dit eget, kan du med fordel overveje at tage på auktion. Her kan vi naturligvis anbefale dig at besøge Campen Auktioner, som sælger mange forskellige ting via auktioner.

Hvorfor købe eller sælge trædreje værktøj på auktion?

Der er flere gode grunde til, hvorfor du bør købe eller sælge trædreje værktøj på auktion. Det kan være enormt dyrt at købe al trædreje værktøj fra ny, så på en auktion har du mulighed for at finde værktøj og tilbehør til en billigere pris. Omvendt kan du som sælger være sikker på at få den rette pris for dine varer, og du kan være sikker på at sælge dine varer til personer, som rent faktisk er interesseret i trædreje værktøj. Brugt trædreje værktøj kan i mange tilfælde være i lige så god stand som nyt trædreje værktøj, så det kan sagtens betale sig at købe og sælge sit værktøj på en auktion.

Online og fysisk auktion af trædreje værktøj

Førhen var det kun muligt at tage på en fysisk auktion, hvor du møder fysisk op for enten at sælge eller byde på varer. I dag kan du dog i stigende grad også tage på en online auktion, hvilket har flere fordele for dig, uanset om du er sælger eller køber.

Fordele for dig som sælger

En af fordelene som sælger på en auktion er, at du hele tiden har mulighed for at følge med i, hvor mange der har kigget på dit trædreje værktøj, hvor mange der er interesseret, og hvor mange bud du har fået. Det er nemt at have overblik, og der er som regel altid flere besøgende til en online auktion, fordi den er nemmere at tilgå end en fysisk auktion. Dermed er der altså større chancer for at få dine varer solgt.

Fordele for dig som køber

Det er dog ikke kun en fordel at være sælger på en online auktion, men der er også fordele ved at være køber. Som køber er det meget nemmere at få et overblik over dine muligheder på en online auktion, hvilket kan gøre det nemmere at finde lige præcis det trædreje værktøj, du har brug for. Hvis du har udset dig noget bestemt brugt trædreje værktøj, er det også nemmere at holde styr på de forskellige bud, der er kommet på varerne, når du handler på en online auktion. På den måde er det nemmere for dig at planlægge, hvornår du skal afgive dit bud.

Find brugte trædreje værktøj og tilbehør til salg på Campen Auktioner

Hvis du er på jagt efter brugt trædreje værktøj til din samling, så kan du være heldig at finde det på Campen Auktioner. På vores auktioner har vi altid et bredt udvalg af forskellige varer, så forhåbentlig kan du finde lige præcis de varer, du er på udkig efter.


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 08.30 til 15.00 og fredag fra kl. 08.30 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Tirsdag og torsdag kl. 9-15. Ind- og udlevering dog til kl. 19 torsdag. 

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.