Akvarie og akvarieudstyr auktion

Akvarier og akvarieudstyr kan være et spændende indkøb på en auktion hos Campen Auktioner. Der kan være mange forskellige typer af akvarier til salg, lige fra små desktop-akvarier til store akvarier til hjemmet eller kontoret. Derudover kan der også være et stort udvalg af akvarieudstyr til salg, som f.eks. filtre, pumper, belysning, dekorationer og foder.

Når du køber akvarier og akvarieudstyr på auktion, har du mulighed for at gøre en god handel. Auktioner er nemlig et godt sted at finde både nye og brugte varer til lave priser. Derudover kan du også finde sjældne og unikke akvarier og akvarieudstyr, som måske ikke er tilgængelige i almindelige butikker.

Aktuelle auktioner:

Sælg dit akvarie og udstyr på auktion

Hvis du har et akvarie og udstyr, som du gerne vil sælge, så er Campen Auktioner stedet for dig. Vi afholder en auktion med salg af akvarier og udstyr, og det er en perfekt mulighed for at få afsat dine varer. Hos os kan du sælge alt fra store og små akvarier til udstyr som filtre, pumper, lys og planter.

Auktionen er en god mulighed for at få en fair pris for dine varer, og det er en nem måde at sælge dit akvarie og udstyr på. Så hvis du har ting, som du gerne vil af med, så kan vi hos Campen Auktioner være dig behjælpelig, og sørge for at dit akvarie og udstyr kommer på auktion.

Derfor bør du købe dit akvarie på auktion

Det kan være en god idé at købe et akvarie på auktion hos Campen Auktioner fordi det kan give mulighed for at få et kvalitetsakvarie til en god pris. På en auktion kan man nemlig ofte finde akvarier fra velrenommerede mærker til en pris, der er lavere end den normale pris i butikkerne. Derudover kan det være en spændende oplevelse at deltage i en auktion, hvor man kan følge buddene og forsøge at få sit akvarie til den laveste pris.

Gør et spændende fund

Hos Campen Auktioner vil du kunne finde en masse spændende fund af akvarier og akvarieudstyr. Hos os kan du finde forskellige typer af akvarier. Der kan være alt fra små bordakvarier til store akvarier, der kan rumme mange forskellige arter af fisk og planter. Det kan også være muligt at finde mere unikke akvarier, der kan være svære at finde andre steder.

Derudover kan man også finde forskelligt udstyr til akvariet, såsom filtre, lys, varmelegemer og andre ting, der er nødvendige lave et miljø i dit akvarium.

En auktion hos Campen Auktioner kan altså være et godt sted at finde både akvarier og udstyr til dem. Man kan gøre mange spændende fund og måske endda finde ting, man ikke kunne have forestillet sig eksisterede. Det er en sjov og spændende oplevelse, der kan være med til at styrke ens interesse for akvarier.

Online og fysiske auktioner

Der findes to forskellige måder at afholde en akvarie og udstyr auktion på. Den første er at afholde en online auktion, hvor deltagerne kan byde på varerne fra deres eget hjem foran en computer. De varer, der kan bydes på, bliver vist på hjemmesiden, og deltagerne kan afgive deres bud på de enkelte varer. Det er også muligt at følge med i auktionen og se, om de har vundet den enkelte vare.

Den anden mulighed er at afholde en fysisk auktion, hvor deltagerne møder op på et bestemt sted. Ved denne form for auktion præsenteres varerne for deltagerne, og de kan derefter afgive deres bud.

 

 


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 9.00 til 15.00 og fredag fra kl. 9.00 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Torsdag kl. 9 - 19.

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.