Auktioner i Aalborg

Hele Danmark har efterhånden været ramt af genbrugsbølgen i flere år, men med det aktuelt forøgede fokus på klimaet, vinder genbrugsidealet forstærket indpas hos danskere i hele landet, og Nordjyllands hovedstad, Aalborg, er ingen undtagelse. Campen Auktioner, som har hovedsæde i Randers, giver dig mulighed for at sælge ud af dit gamle guld, for at dette kan blive nogle andres nye guld. Desuden er det også muligt at byde på andres aflagte skatte, til brug privat eller i dit firma. Hvorfor ikke købe nye varer til mit firma, spørger du?

Her får du et overblik over alle aktuelle auktioner, samt hvor i landet de afholdes: https://campenauktioner.hibid.com/map/

Hvis du er ude efter at købe store maskiner, kan dette meget hurtigt blive en dyr fornøjelse. Det er i stedet en fordel at handle maskiner på auktioner, og Campen Auktioner har et utal af produktionsmaskiner til salg. Trods det store lager af maskiner og andre varer, er Campen Auktioner ikke spor stationære. Har du for eksempelvis planer om at afholde auktioner i Aalborg, kan Campen Auktioner rykke ud til dig, og hjælpe dig med at afholde auktioner lokalt, hvilket vi kalder for en udrykkerauktion. Desuden tilbyder vi, i tilfælde af at man selv ønsker at afholde auktioner, udlejning af vores egne erfarne og dygtige auktionariusser. Auktioner i Aalborg kan dog også foregå indenfor hjemmets mure, og hos Campen Auktioner kan du sælge og byde på varer online, såvel som fysisk.

Maskiner, møbler, antik og mange andre auktioner

Campen Auktioner afvikler auktioner i Aalborg, og hjælper købere såvel som sælgere, med at sælge og byde på alverdens varer. Varerepertoiret dækker blandt andet over maskiner, både store produktions maskiner og værktøj i mindre skala. Står du for eksempelvis og mangler en flishugger, er Campen Auktioner stedet at søge hen. I samme liga kan du også sælge og byde på byggematerialer, herunder træ, sten og gummikabler. Campen Auktioner er dog ikke kun et sted for de maskin- og byggeinteresserede, for i kategorien møbler finder du ligeledes et kæmpestort udvalg. For de som elsker natur og at være i det fri, afholder Campen Auktioner også auktioner på heste, sportsudstyr og cykler. Har du længe drømt om at hoppe med på mountainbike-bølgen, så kan du byde ind på en af Campen Auktioners mange cykler, og din mountainbike-drøm kan blive en realitet, før du ved af det. Er du ude efter noget helt unik, et stykke kunst eller et stykke af historien, kan du finde både malerier og antikviteter, blandt meget andet, hos Campen Auktioner.

Campen auktioner i Aalborg

I tidens løb har der været afholdt forskellige Campen auktioner i Aalborg, særligt indenfor salg af heste og biler. I 2017 var bydelysten stor, da der i Aalborg blev afholdt en succesfuld hesteauktion med en af auktionariusserne fra Campen Auktioner. I 2018 afholdt Campen Auktioner bilauktion i Aalborg, hvor man kunne byde på en sjælden Chevrolet Master Deluxe 3,2 Cabriolet fra 1933. Selv samme bilmodel kan tilhængere af Badehotellet måske huske, da det var denne model Molin-parret kørte i.


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 08.30 til 15.00 og fredag fra kl. 08.30 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Tirsdag og torsdag kl. 9-15. Ind- og udlevering dog til kl. 19 torsdag. 

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.