Auktioner i Aarhus

Uanset, hvordan vi vender og drejer det, så kan vi ikke komme udenom, at den miljøbevidste drejning, som, ikke bare Danmark, men hele verden, har taget til sig, har haft sin effekt på vores forbrugsvaner. Disse tendenser kaster ikke andet end lys på netop dét, som vi går og foretager os dag ind og dag ud. Nemlig auktioner. Aarhus, som også er kendt, som verdens mindste storby, går selvfølgelig ikke vores næse forbi, og derfor har vi da også igennem tidens løb sat rammerne for adskillige auktioner i Smilets By, og det vil vi blive ved med. Hvis du er på udkig efter et godt scoop i Jyllands hovedstad, kan du gøre dig selv en tjeneste og læse med her, så du fremover kan forbruge med god samvittighed. 

Her får du et overblik over alle aktuelle auktioner, samt hvor i landet de afholdes: https://campenauktioner.hibid.com/map/

Online og fysisk auktionshus

Hos Campen Auktioner har vi sørget for, at du efter behag kan tilegne dig alt godt fra diverse auktioner, som vi tilbyder. Er du mest til at “ligge i vatter” alt imens du erhverver dig din drømmebil, eller er du mest til at komme ud og se dine konkurrenter i øjnene, så har vi jer dækket. Vi er nemlig et auktionshus, som både sætter rammerne ret fysisk for diverse auktioner, men vi er bestemt også online. Det betyder at du aldrig går glip af en auktion, og skulle du have stirret dig blind på et antikvariat i den anden ende af landet, så kan du fortsat byde løs hjemme fra sofaen. Det gælder selvfølgelig også, hvis du er interesseret i at sælge, uagtet om du er privat eller fra erhverv. Det eneste du skal gøre er at klargøre det, som du gerne vil sælge, så det er præsentabelt, og så sørger vi for resten. 

Et auktionshus nær dig

Selvom, at du måske ikke øjeblikket kan øjne, at vi har en auktion stablet på benene i Aarhus-området, så kan vi berolige dig med, at vores første auktionshus har base i Randers. Hvis det kildrer i fingrene for at komme ud og byde løs, men Aarhus ikke er garant for en fysisk auktion, så skal du være mere end velkommen til at aflægge besøg i vores auktionshus i Randers. Det er blot en halv times kørsel nord på og mon ikke, at du kan finde et scoop, som er brændstoffet værd. Men fat endelig mod. Hvis køreturen til Randers virker til at slå større brød op, end man kan bage, så har vi trods alt for vane at aflægge besøg i Aarhus. Eksemplerne er mange og blot for at nævne et par stykker, så har vi blandt andet beskæftiget os med lageroprydning, restpartier for alt lige fra legetøj til vin, flytteauktioner og overskudsauktioner. Alt sammen i Aarhus. Så du kan med fordel holde et vågent øje med auktioner i Aarhus, vi vil med garanti kigge forbi. 

 

 


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 08.30 til 15.00 og fredag fra kl. 08.30 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Tirsdag og torsdag kl. 9-15. Ind- og udlevering dog til kl. 19 torsdag. 

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.