Auktioner i Hørsholm

Hos Campen Auktioner stræber vi efter at afholde auktioner til enhver smag. Vi afholder auktioner flere forskellige steder i landet og afholder nu også auktioner i nordsjælland. Er man bosat i nordsjælland, har man nu mulighed for at deltage i Hørsholm auktioner. Her er der mulighed for at købe unikke genstande og komme af med sine egne genstande, som stadig har masser af potentiale. 

Fordelene ved Hørsholm auktioner er, at man finder ting som man ikke ville kunne finde andre steder og højst sandsynligt ikke til den samme pris. 

Online og fysisk auktionshus i Hørsholm 

Er det vigtigt for dig at deltage i Hørsholm auktioner fysisk og på den måde se de auktionerede genstande an, har du rig mulighed for dette. Nogle foretrækker at se deres konkurrenter i øjnene, og føler de bedre kan aflæse dem. 

Hvis du vil deltage i Hørsholm auktioner, men af flere grunde ikke har lyst til at deltage fysisk, har du nu mulighed for at deltage i vores live auktioner på nettet. Når du deltager i Hørsholm auktioner på nettet, har du de præcis samme muligheder og rettigheder som hvis du havde deltaget i Hørsholm auktioner fysisk. 

Vi har gjort online auktioner mulige, da vi mener, alle skal have adgang til både at købe og sælge på vores attraktive Hørsholm auktioner, eller auktioner andre steder i landet. 

Her får du et overblik over alle aktuelle auktioner, samt hvor i landet de afholdes: https://campenauktioner.hibid.com/map/

Hvad tilbyder vi?

Alt er muligt hos Hørsholm auktioner. Lige meget hvad du søger, kan du med garanti finde det hos Hørsholm auktioner. 

Søger du nye unikke genstande til huset såsom møbler, køkkengrej og elektronik finder du det hos en af vores mange auktioner. Derudover holder vi også auktioner for køretøjer, produktionsmaskiner og endda byggematerialer. 

Derudover kan du også hos Hørsholm auktioner finde en masse antikke genstande med enestående historier og fine designervarer som ikke findes andre steder. 

Der er flere fordele ved at handle på Hørsholm auktioner. Er du entreprenør eller virksomhedsejer, kan du her finde en masse artikler til dit fag. Vi afholder årligt mange auktioner med forskellige typer af maskiner og værktøjer, såsom flishuggere, bænkslibere, eller højtryksrensere. 

Vi auktionerer også en del kontorartikler såsom hæve sænkeborde, komfortable kontorstole og nye arbejdscomputere. 

Campen Auktioner i Hørsholm 

Ved Hørsholm auktioner er man som køber og sælger garanteret en sikker handel. På diverse andre hjemmesider hvor man kan købe og sælge, er det ikke altid sikkert at handle, da man kan blive snydt. Det sker ikke hos vores auktioner. 

Udover en sikker handel er du sikret, at de unikke genstande som du sælger får et nyt og godt hjem. De fleste ting som sælges hos Hørsholm auktioner er netop unikke genstande med en del historier. Det er ikke bare genstande som man skiller sig af med, men som gives videre til folk, som vil sætte pris på dette. 

Vi holder auktioner med flere forskellige genstande, som passer til enhver smag. Disse kan du få et overblik over her på vores hjemmeside. Hvis du ser Hørsholm auktioner som du gerne vil deltage i, kan du enten tilmelde dig fysisk eller deltage i vores live auktioner på nettet som vi nu har introduceret, så alle har mulighed for at deltage i Hørsholm Auktioner. 

 

 


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 08.30 til 15.00 og fredag fra kl. 08.30 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Tirsdag og torsdag kl. 9-15. Ind- og udlevering dog til kl. 19 torsdag. 

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.