Auktioner i Jylland

Aktioner ikke kun beregnet til kunstsamlere eller folk med mange penge på lommen, men faktisk til alle og enhver. Campen Auktioner tilbyder unikke og brugbare varer og samtidigt er disse nemt tilgængelig for dig enten fysisk eller online og ydermere i hele landet. 

Online og fysisk auktionshus i Jylland 

Campen Auktioner har noget for dig, som er ganske garvet i at deltage i auktioner men også til dig, som i modsætning hertil er helt grøn, og så selvfølgelig alle der placerer sig derimellem. Hvis du elsker charmen ved at deltage i auktioner, hvor du fysisk befinder dig imellem dine konkurrerende medbydere og kan mærke en stemning af stædighed og muligvis også sejr, så kan dette heldigvis lade sig gøre. Campen Auktioner er til stede i hele Jylland, men har for eksempel afholdt auktioner i Horsens, Risskov, Hornslet og Randers. Sidstnævnte by er der, hvor Campen Auktioner har sit hovedsæde og derfor er vi særligt aktive lige netop der. Vores auktionshus er også på plads i den online verden, hvorfra du stadig kan opleve stemningen og udvalget men blot fra sofaen. Dette har den betydning, at du fra hjemmets trygge rammer kan købe fra en auktion i et fjernt hjørne af Danmark eller hvorend Campen nu er til stede. 

Her får du et overblik over alle aktuelle auktioner, samt hvor i landet de afholdes: https://campenauktioner.hibid.com/map/

Hvad tilbyder vi? 

Når vi holder auktioner, så kommer de i alskens former og med et stort udvalg af forskellige ting og sager, så der skal med sikkerhed nok være noget for dig. Vi er nemlig et af de mest alsidige auktionshuse i Danmark og der er faktisk så mange varierende auktioner, at vi har svært ved at opsummere dem, men de har det til fælles, at varerne typisk kommer fra ophør af virksomheder, konkursbo eller dødsbo. 

Hvis ens felt eller behov er mere industrielt eller erhvervsrettet, så kan man gøre brug af de flytteauktioner, som Campen afholder for virksomheder. Du kan altså blandt andet som entreprenør finde særligt passende og fagrelevante artikler, som for eksempel byggematerialer eller professionelle maskiner. Hvis du som privatperson har lyst til at deltage i en auktion, så kan et ophørsudsalg være en gode ide for dig, da dette eksempelvis kan omfatte køkkenartikler, tøj til enhver smag, elektronik eller møbler og indretning. 

Udover at du med garanti kan finde en handel lige for dig, så kan du også vide, at denne handel er sikker. Med køb og salg, og dette i særdeleshed på internettet, skal man være forsigtig med nu om dage, men sikkerheden er i top hos os. 

Hvor i Jylland? 

Som tidligere beskrevet, så er der et meget stort spænd i blandt varerne, som bortauktionere ved vores auktioner, men ligeledes spænder auktionernes geografiske placering fra vest til øst og nord til syd. 

Du ville således kunne deltage i en auktion i Videbæk i det vestlige Jylland eller i Grenå i den allermest østligste del af det danske fastland. Men ikke nok med det, så kan du også finde vores auktioner hele vejen nede mod den tyske grænse i Aabenraa og ikke så langt fra den nordligste spids, netop i Pandrup.

 


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 08.30 til 15.00 og fredag fra kl. 08.30 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Tirsdag og torsdag kl. 9-15. Ind- og udlevering dog til kl. 19 torsdag. 

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.