Auktioner i København

Der er mange gode grunde til at tage på auktion. Her kan man være heldig at finde unikke genstande, samleobjekter, antikke eller retro genstande, samt specielle gaver til en man holder af. Der er en særlig stemning ved auktioner, som man ikke finder i en almindelig butik eller andre steder. Der er mere spænding ved at tage til auktioner, fordi man byder mod andre mennesker. Det gør det til en mere levende handel, hvor der kan være noget på spil. Især hvis man byder om antikke genstande eller samlerobjekter, som man bare må eje. 

Hvis man gerne vil ud og søge efter genstande, som ikke nødvendigvis er allemandseje, men er antikke, sjældne eller som har affektionsværdi for en, så kan man tage på auktion flere steder i landet. Campen Auktioner er af de steder hvor der afholdes mange auktioner i København. 

Tager man på auktioner i København ved Campen Auktioner kan man finde mange forskellige genstande, og man kan være heldig at finde nogle ganske særlige genstande, som kan være med til at et give særligt præg til ens hjem, fuldende ens samling eller give én en stor glæde, fordi det har affektionsværdi for en selv.

Her får du et overblik over alle aktuelle auktioner, samt hvor i landet de afholdes: https://campenauktioner.hibid.com/map/

Auktioner med møbler i København

Det behøver ikke kun at være nips eller pyntegenstande, som man kan finde på auktioner i København. Man kan også finde møbler. Her kan der være chance for, at finde designermøbler, antikke møbler eller retro møbler med mere. På auktioner i København kan man derfor også finde møbler med historier og sjæle, som helt nye møbler ikke har på samme måde. Dette kan også give møblerne en højere affektionsværdi, fordi de måske har noget patina, som er med til at gøre dem mere specielle. Dette er også en måde, hvorpå man kan særpræge sin egen indretning i hjemmet mere, og derved skille sig lidt mere ud fra andre hjem. Det kan være med til at give ens hjem en helt anden stemning, og kan måske også være med til at minde en om andre tider gennem minder eller historier, der knytter sig til møblet. 

Man kan ved at tage på auktioner i København finde møbler, der ikke nødvendigvis kan købes andre steder. Hvis man gerne vil særpræge sit hjem med mere specielle møbler, som ikke står i mange andre hjem, så er auktioner i København et godt sted at starte. 

Campen Auktioner i København

Campen Auktioner er en af Danmarks største auktionshuse, og de afholder flere forskellige typer af auktioner. Blandt andet tilbyder de flytteauktioner og konkursauktioner for diverse firmaer landet over. Campen Auktioner afholder også auktioner i København, hvor man kan tage til specialauktioner, flytteautioner, ophørsauktioner med mere. 

Hvis man er et firma, som gerne vil afholde flytteauktion, konkursauktion eller ophørsauktion, kan man kontakte Campen Auktioner. De tilbyder også at afholde auktionerne på stedet, eller i deres egne lokaler. Campen Auktioner har stor og professionel erfaring i at afholde aktioner af flere forskellige typer. 

 


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 9.00 til 15.00 og fredag fra kl. 9.00 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Torsdag kl. 9 - 19.

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.