Auktioner i Nordjylland

Har du interesse og næse for auktioner og er bosat i Nordens Paris eller omegn, så kan vi glædeligt berette, at du befinder dig inden for rimelig køreafstand til Danmarks mest alsidige auktionshus. Vi har nemlig hovedsæde i Randers og inden for en overskuelig afstand, kan du altså være en del af en af vores mange auktioner. Selvom, at det kan lyde som om, at vi begrænser os til Nordjylland, så er det bestemt ikke tilfældet. Vi er en online- og fysisk auktionshus, og foretrækker du at ligge på langs alt imens, at du følger med i en vare, som du bare skal have, så skal det stå dit frit for.

Online og fysisk auktionshus

Vi har gjort det utrolig nemt og gennemskueligt at være en del af vores auktioner, da vi som sagt er et online- og fysisk auktionshus. Er du derfor til at skulle ud og vise ansigt til en fysisk auktion til nogle af vores auktioner i Nordjylland, så har du rig mulighed for netop det. Her kan du med rette føle spænding og intensiteten, som fysiske auktioner medfører, og der er ikke et øje tørt, når euforien spreder sig efter en vundet auktion. Ser du derfor en konkurrencefordel i at se dine konkurrenter i øjnene, så kan vi med rette anbefale fysiske auktioner. Er du derimod mere til online auktioner, hvor du med ro og mag kan følge med i auktionerne, så har du også mulighed for det. Vi giver dig derfor en masse kort på hånden således, du kan deltage i en af vores mange auktioner.

Her får du et overblik over alle aktuelle auktioner, samt hvor i landet de afholdes: https://campenauktioner.hibid.com/map/

Hvad tilbyder vi?

At skulle putte Campen Auktioner’s varer ind i en kasse kan være noget af en udfordring. Dette skal ses i lyset af, at de auktioner, som vi afholder kan have baggrund i dødsbo, konkursbo og ophør. Så hvad vi får ind, er vi næsten ikke klar over, men ikke desto mindre er vi parate til at sælge varerne videre på bedste vis. Alligevel har vi forsøgt at kategorisere vore varer, som du kan finde på forsiden af vores hjemmeside, hvor du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over varer, som kunne vække din interesser. Her vil du blandt andet kunne finde køretøjer, byggematerialer, varepartier og meget, meget mere. Dette betyder derfor også, at du kan finde noget for enhver smag. Er du trukket i arbejdstøjet, eller har du besøgt os som privat, vil du altid kunne finde noget, som falder i hak med det, du leder efter.

Hvor i Nordjylland?

Hvis man skuer ned over tidligere auktioner, som vi har været en del af, er det tydeligt, at vi er til stede i det nordjydske. Vi har blandt andet afholdt auktioner i Spøttrup, Års og Aalestrup. Derfor kan du fatte mod, hvis du er bosat i Nordjylland, og samtidig har et brændende ønske om deltagelse i en af vores auktioner. Såfremt, at vi ikke i den nærmeste fremtid har en auktion i nærheden af dig, anbefaler vi, at du kaster et blik på vore utallige online-auktioner, hvor du har rig mulighed for at byde om kap og tilegne dig en masse fede varer til en fordelagtig pris.


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 08.30 til 15.00 og fredag fra kl. 08.30 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Tirsdag og torsdag kl. 9-15. Ind- og udlevering dog til kl. 19 torsdag. 

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.