Auktioner i Odense

Det er et uomtvisteligt faktum, at bæredygtige løsninger og tendenser har sat sit præg på forbrugsvanerne i Danmark. Ikke nok med, at de tendenser passer som fod i hose her hos Campen Auktioner, så kommer H.C. Andersens fortælling om Den Grimme Ælling til sin ret, når gamle eller misforståede ting får nyt liv. Selvom flosklen “den enes død - den andens brød”, måske er sat lidt på spidsen i denne sammenhæng, så er det noget vi bestemt køber ind på hos Campen Auktioner. Om du er her som privat, eller du medbringer firmakortet, så har du rig mulighed for at gøre et scoop netop her.

 

Auktioner i Odense og omegn


Vi slog vores første rødder ned i Randers, men det afholder os dog ikke fra at sætte rammen for auktioner landet over - her i blandt Odense. Vi har nemlig også et auktionshus i Tommerup blot cirka 20 minutters kørsel fra Fyns hovedstad. Det skal altid stå dig frit for om, du finder noget her på siden, som du får lyst til at byde på, eller selv sætte på auktion, eller om du vil ud og vise ansigt på en af vores auktioner, da vi både er et fysisk -og online auktionshus. Vi opererer landet over, og uagtet om det omhandler dødsbo, konkursbo, overskudsvarer eller noget helt fjerde, så vil du også kunne finde attraktive auktioner i vores auktionshus i Tommerup. Derudover overtager vi med jævne mellemrum auktioner rundt omkring på Fyn, såsom Broby, hvor du kan opsøge os inden for rimelige afstande, hvis du er bosat på Fyn.

Her får du et overblik over alle aktuelle auktioner, samt hvor i landet de afholdes: https://campenauktioner.hibid.com/map/

Både for privat og erhverv


Den ene udelukker ikke den anden, og hvad enten du er trukket i arbejds -eller civiltøjet, så har vi noget til begge lejre. Nogle gange er virksomheder desværre nødsaget til at skulle dreje nøglen om, og erklære sig konkurs. Her er vi med til at forvandle de sidste aktiver ind til sorte tal på bundlinjen ved at sælge ud af det resterende varelager. Er du for eksempel på udkig efter byggematerialer, varepartier eller entreprenørmateriel i større partier, så er der gode chancer for, at vi kan være din forlængede arm til en billigere løsning. Skulle du til gengæld selv hoppe i overalls og bevæge dig ud i et gør-det-selv-projekt, ja så står det samme tilbud selvfølgelig også gældende. Det kan måske virke omsonst at prøve at udrede, hvilke produkter vi ligger inde med, da vi rummer alt lige fra specialkøretøjer til brændeovne, men vi kan næsten love, at du hurtigt kan blive fænget i timevis med diverse auktioner.

 

Et billigere alternativ


Hvis du er på udkig efter større maskinel, kan det ofte ende med, at du må finde den tykke pung frem. Derfor kan vi være dit alternativ til en billigere løsning, hvor du altid er velkommen til at gå på opdagelse. For hvem er ikke interesseret i at spare penge? Uagtet af vores store maskiner, så tilbyder vi også såkaldte udrykkerauktioner. Udover at være en fysisk- og onlineløsning, så er vi nemlig også garanter for at troppe op og afholde auktioner i for eksempel Odense. Skulle du til gengæld selv have et ønske om at stå for auktionen, kan du med fordel stadig tilegne dig ekspertise ved at leje en af vore kompetente auktionariuser.


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 08.30 til 15.00 og fredag fra kl. 08.30 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Tirsdag og torsdag kl. 9-15. Ind- og udlevering dog til kl. 19 torsdag. 

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.