Auktioner i Silkeborg

Hvis genbrugs-bevægelsen er gået din næse forbi, kan vi fortælle, at den lever i bedste velgående, og tendensen har i den grad banet vejen for danskernes forbrugsvaner. Dette genbrugs-ideal, som har et øget fokus på klimaet, har uomtvisteligt gjort sit indtog i hele Danmark, såvel som verdenen, og Silkeborg er ikke glemt i den sammenhæng. Godt nok har vi hovedsæde i Randers, men med en rask køretur på blot 40 minutter fra Silkeborg, kan du overvære og deltage i spændende auktioner både fysiske og online auktioner.

Her får du et overblik over alle aktuelle auktioner, samt hvor i landet de afholdes: https://campenauktioner.hibid.com/map/

Hvad tilbyder Campen Auktioner?

Campen Auktioner byder på mangfoldige auktioner. Vores hjemmeside, med tilhørende kategorier, giver en god indikation på, hvad vi har i ærmet. Her finder du alt fra antik og design, byggematerialer, køretøjer, konkursbo, forretningsophør og meget andet. Du har al mulighed for at byde løs og selv sætte ting på auktion online såvel som til en af vores mange fysiske auktioner.
Vi lader os bestemt ikke begrænse, og hvilket også bliver understreget af vores mobile auktioner. Ønsker du derfor at afholde en auktion i Silkeborg, så er Campen Auktioner garant for at rykke ud og være behjælpelig med at afvikle auktionen. Vores udrykker-auktioner kan du desuden også benytte - hvis du selv ønsker at stå for seværdighederne, men samtidig ønsker en forlænget arm i forhold til ekspertise og erfaring. Vores dygtige og kompetente auktionariusser kan du nemlig erhverve dig således, at tingene kører på skinner til din helt egen auktion.

Auktioner i Silkeborg

Vi har gennem tiden været beriget med en tur langs Silkeborgs smukke søer, når vi har sat rammen for auktioner i netop Silkeborg. Her har vi blandt andet afholdt auktioner omhandlende flytning af et autoværksted, ophør og overskud fra en campingplads. Herunder er du i stand til erhverve dig biler, maskiner, værktøj, dæk og meget, meget mere. Er du derfor bosat i Silkeborg, er der til tider ikke langt mellem dig og spotvarer på auktion.

Erhverv og privat

Vi kan kun spå om, du har fået øje for vores auktioner som erhverv eller privat. Uanset kan vi forsikre om, at vi har noget til begge lejre. Såfremt, at du er på udkig efter at score lidt billige point hos chefen, kan vi anbefale at skue ned over vores auktioner, da du med garanti kan spare jeres virksomhed penge. Ophør og konkursbo er desværre en uomtvistelig realitet, hvor vi kan være behjælpelige med at vende de sidste røde tal ind til sorte. Det kan du med rette udnytte, og anskaffe dig rigtig billige produkter inden for dit erhverv. Samtidig kan du sagtens bruge timevis på at nørkle blandt vores mange auktioner i håbet om at gøre en god handel privat.


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 08.30 til 15.00 og fredag fra kl. 08.30 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Tirsdag og torsdag kl. 9-15. Ind- og udlevering dog til kl. 19 torsdag. 

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.