Auktioner i Sønderjylland

Mange mennesker har monstro en forestilling om, at man skal være kunstafficionado, en helt særlig samler eller usædvanligt interesseret i gamle og historiske ting for at kunne tage på auktioner. Men til alles held så er der plads til enhver type til auktioner som ligeledes sælger ud af enhver slags ting og sager. Hos Campen Auktioner kan du finde varer, der passer præcis til dig og dette er endda både fysiske eller online auktioner, som dækker hele det ganske, danske land. 

Online og fysisk auktionshus i Sønderjylland

Det er meget muligvis lidt groft sagt og mindst lige så selvfølgeligt, at der findes to slags mennesker: mennesker, der har været på auktioner og mennesker, der slet ikke har været på auktioner. Hvis du tilhører den første gruppe, kan det være at du er ret så rutineret og egentligt erfaren og måske i særdeleshed til fysiske auktioner. Dog er det slet ikke udelukket, at du måske også er ferm til at byde og mærke spænding i en budrunde hjemme foran computerskærmen. Hvis til gengæld du aldrig har kastet dig ud i at deltage i en auktion, så skal du dog ikke frygte det eller lade dig holde tilbage. På grund af Campen Auktioners både findes som fysiske og online auktionshuse, så er der stor tilgængelighed og brugervenligt ydermere, og vi er selvfølgelig til at finde i den sydlige del af Jylland og grænselandet.

Her får du et overblik over alle aktuelle auktioner, samt hvor i landet de afholdes: https://campenauktioner.hibid.com/map/

Hvad tilbyder vi?

Hos Campen Auktioner specialiserer vi os ikke i bestemte varer eller specifikke auktioner, men det vigtigste for os er netop at afholde auktionerne, for alle der kunne være interesserede. Dette betyder altså, at der med stor sikkerhed nok skal være noget for dig at byde om og måske endda noget, du slet ikke vidste at du manglede. De auktionsvarer, som du kan byde på vil som oftest komme fra virksomheder der har måtte lukke ned, dødsbo eller konkursbo. Disse auktioner kan man tage del i både som privatperson men også erhvervsdrivende. Andre slags auktioner kunne blandt andet være ophørsudsalg, hvor man indimellem kan finde tøj, møbler og andre brugsvarer, som ville være ideelle at deltage i som privatperson. Hvis man derimod, eller samtidigt, er erhvervsdrivende kunne man med fordel give et bud med på nogle af de flytte auktioner, som Campen arrangerer for virksomheder. 

Hvor i Sønderjylland? 

Som det tydeligt fremgår, så har du mulighed for at finde en masse forskellige auktionsvarer på en masse forskellige auktionssteder og i forskellige byer. Men hvis du specifikt vil deltage i en sønderjysk auktion, så vil der også være mulighed for dette. De fleste auktioner fra Campen, hvor du kan møde op i egen høje person finder steder i Randersområdet, men som et eksempelt kan du indimellem tage del i en fysisk auktion i Aabenraa. Og så må du jo ikke glemme, at du fra hjemmets komfort og din placering i det sønderjyske stadig kan få fat i varer fra den nordligste spids og til den tyske grænse, men også hele vejen fra vestjylland og over mod København.


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 08.30 til 15.00 og fredag fra kl. 08.30 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Tirsdag og torsdag kl. 9-15. Ind- og udlevering dog til kl. 19 torsdag. 

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.