Auktioner i Vejle

Auktionshuset Campen Auktioner har eksisteret siden 2010. Vi har 6 afdelinger fordelt rundt omkring i landet med hovedsæde i Randers. Vi tilbyder mange forskellige former for auktioner, såsom ophørsauktioner, oprydningsauktioner, ugeauktioner, udrykkerauktioner, hesteauktioner, ladefund og meget mere!

Online og fysisk auktionshus

Campen Auktioner er Danmarks mest alsidige auktionshus, som har gjort det nemt og overskueligt at være en del af en af vores mange auktioner. Vi er nemlig både et online og fysisk auktionshus. Det betyder, at du faktisk kan følge med i den vare, som du ønsker at få fat i, imens du ligger på langs i sofaen, men du har også rig mulighed for at møde op til en fysisk auktion og mærke spændingen og intensiteten på nært hold. Det er helt op til dig!

Her får du et overblik over alle aktuelle auktioner, samt hvor i landet de afholdes: https://campenauktioner.hibid.com/map/

Hvad tilbyder vi?

Vores auktioner kan have baggrund i eksempelvis dødsbo, konkursbo og ophør. Det betyder, at vi får rigtig mange forskellige varer ind, hvorfor det kan være svært at kategorisere, hvad vi tilbyder. Vi tilbyder nemlig rigtig meget forskelligt, hvorfor vi netop er et alsidigt auktionshus. Uanset om du besøger os i forbindelse med dit erhverv eller som privatperson, vil du kunne finde noget interessant. Vi tilbyder nemlig alt fra køretøjer og byggematerialer til møbler, antik og design. Vores auktioner handler typisk mest med brugte varer, så dermed indgår de som et led i den globale bæredygtighed. Vores vision er enkel - vi ønsker at hjælpe vores kunder med at købe og sælge på en måde, så alle oplever en transaktionen som en god handel både nu og i fremtiden. Som sælger har du sammen med Campen Auktioner nemlig mulighed for at sikre, at varen ender et sted, hvor der virkelig sættes pris på dens værdi. I den forbindelse kan du også sikre, at køberen får den gode historie med, som knytter sig til varen. Du sparer også man en masse tid, da du ikke skal stå med alt det praktiske samtidig med, at du også sikres den højest mulige pris, da alle interesserede købere henvises til at byde på varen.

Campen Auktioner i Vejle

Vi har hovedsæde i Randers, hvilket betyder, at du som bosat i Vejleområdet inden for en overskuelig afstand altså kan være en del af en af vores mange auktioner. Dog begrænser vi os ikke kun hertil - med hele 6 afdelinger har vi auktioner i hele landet. Vi har tidligere holdt fysiske auktioner i Kolding, Horsens og Vejen for henholdsvis ladefund og specialbiler, ophør over bådudlejningsfirmaer samt entreprenærmateriel og landbrug, som ligeledes er i rimelig køreafstand. Hvis der ikke er en fysisk auktion i nærheden af dig i nærmeste fremtid, kan du undersøge et af vores mange auktioner online, hvor du også har rig mulighed for at få fat i en masse gode sager til en god pris. Nogle af de netauktioner, som vi har afholdt i Vejle, er blandt andet samleauktioner, oprydningsauktioner ved autoværksteder auktioner med køkkeninventar og auktioner med kaffeautomater og kosmetisk udstyr. Der er masser af forskellige muligheder for at gøre dig et godt køb enten fysisk eller online i Vejleområdet.

 


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 08.30 til 15.00 og fredag fra kl. 08.30 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Tirsdag og torsdag kl. 9-15. Ind- og udlevering dog til kl. 19 torsdag. 

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.