Auktioner Møbler

Hos Campen Auktioner har vi lidt svært ved at sætte en finger på, hvad vi præcist har på auktion. Det er ikke fordi, at vi ikke er klar over det, men det bunder i, at vort sortiment spænder så utrolig bredt. Ikke desto mindre kan I dog hæfte jer ved, at vi til hver en tid ligger inde med alverdens møbler lige fra designermøbler til inventar til kontoret. Og uanset om du er på besøg herinde som privat eller erhverv, så kan du deltage i vores auktioner online, men også fysisk, hvor du kan tilegne dig mange lækre møbler til hjemmet eller til kontoret. 

Aktuelle møbel auktioner:

7169 NET: FRANDSEN LAMPER (HELE LANDET) GRATIS FRAGT

7177 NET: LUKA DESIGN KVALITETS DOBBELTSENGE (NYRUP)

7204 NET: LAMPER, MENU PLATTER M.M. (HELE LANDET) FRI FRAGT

 

Online & fysisk auktionshus

Som sagt er vi et online og fysik auktionshus, hvilket betyder, at vi har gjort det lettere for dig at deltage i vores auktioner. Såfremt, du er mest til at “ligge på langs” alt, imens at du byder løs, eller følger med i, hvordan dine egne ting klarer sig på auktionen, så skal det stå dig frit for, hvordan du deltager. Derudover har vi også fysiske auktioner, hvor du kan komme ud og prøve kræfter med auktionsverdenen. Her har du også rig mulighed for at se dine konkurrenter i øjnene, hvis du føler, at det giver dig en konkurrencefordel. Du kan med fordel danne dig et overblik over samtlige af vores auktioner her på siden, hvor vi har gjort det yderst brugervenligt at gå på opdagelse i diverse kategorier. Skulle du for eksempel være interesseret i Auktioner Møbler, så kan du kigge under “Antik og design”, “Storkøkken og inventar”, “Konkurs, ophør, dødsbo” samt “varepartier & diverse”. Vi kan garantere, at du med al sikkerhed vil kunne afsætte en hyggelig stund til at bladre rundt blandt vores auktioner. Og skulle du falde for en vare så tøv ikke med at byde løs. 

Auktioner Møbler - til private og erhverv

Har du fået mandatet til svinge firmakortet på arbejdet, så kan du gennem vore auktioner score lidt billige point hos chefen ved at spare på eventuelt nyt inventar. Netop inventar kan gå hen og blive ganske bekosteligt og uden at skulle gå på kompromis med kvalitet, så har vi noget for hver en smag. Mange er måske af den opfattelse, at auktionsvarer er brugte varer, men den myte må vi aflive. Vi beskæftiger os nemlig ofte med konkursbo, overskudsvarer og virksomheds-ophør, hvilket sagtens kan betyde, at varerne ikke har været i brug. Derfor kan du altså tilegne dig helt nyt inventar til en fordelagtig pris. Og hvem er ikke interesseret i at spare penge? 

Skulle du til gengæld have besøgt os som privat køber, kan vi med glæde oplyse, at vi også har noget til dig. I selvsamme kategorier kan du finde spiseborde, lounge stole, hjørnesofaer og meget, meget mere. Vores auktioner er en bæredygtigt måde, hvorpå møbler, som ellers skulle have været smidt ud, kan få chancen for at få en nyt liv. Og samtidig har du muligheden for at købe billige møbler. Som vi ser det, er det en win-win. Uagtet, om du er privat- eller erhvervskunde, så kan du selvfølgelig også selv sætte dine ting på auktioner, og dette blot ved at kontakte os på tlf. 22 71 55 55. 

Afholdte møbel auktioner:

7138 NET: FLYTTEAUKTION COBHAM DEL 2 (PANDRUP)

7139 NET: FLYTTEAUKTION COBHAM DEL 3 (PANDRUP)

7111 NET: RESTPARTI OG VAREPRØVER (FREDERICIA)


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 08.30 til 15.00 og fredag fra kl. 08.30 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Tirsdag og torsdag kl. 9-15. Ind- og udlevering dog til kl. 19 torsdag. 

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.