Auktioner på Fyn

Nu åbner auktionshuset Campen Auktioner op for auktioner på Fyn. Er du derfor bosat på Danmarks tredjestørste ø, kan du se frem til en masse spændende auktioner. Der er flere fordele ved både at købe og sælge på auktioner. Som køber har du mulighed for at finde unikke genstande som du ikke vil finde andre steder. Som sælger er du sikret en god pris for de genstande, du sælger på auktioner. 

Derudover sørger vi for, at du som køber eller sælger er sikret en god og sikker handel som man ikke er sikret hvis man selv sælger sine varer. 

Online og fysisk auktionshus på Fyn

For at gøre vores auktioner tilgængelige for alle, har vi hos Campen Auktioner opstartet auktioner online til dem, som ikke har mulighed for at komme til vores fysiske auktioner på Fyn. Netop på grund af forsamlingsforbud, har vi også valgt at udvide vore auktioner online, så flere stadig har mulighed for at deltage i vore auktioner.

Er du mere til at være fysisk tilstede til auktioner og se på varerne fysisk, har du selvfølgelig mulighed for at få adgang til vores fysiske auktioner rundt omkring Danmark. Er du på den anden side mere tryg ved at deltage i vores auktioner online, har du også rig mulighed for dette.

Her får du et overblik over alle aktuelle auktioner, samt hvor i landet de afholdes: https://campenauktioner.hibid.com/map/

Hvad tilbyder vi? 

Hos Campen Auktioner tilbyder vi køb og salg indenfor flere forskellige kategorier. Er du bosat på Fyn kan du derfor nu sælge ud af dine genstande, eller gå på opdagelse efter nye unikke genstande som måske bærer på en masse historier. Søger du et bestemt stykke møbel eller genstand kan du garanteret finde det hos en af vore auktioner. 

For det første har vi auktioner fra konkurs, ophør eller dødsbo. Derudover kan du finde både antikke og designer genstande.  Vi afholder også auktioner for køretøjer, al slags elektronik, alt til hjemmet, hesteudstyr og byggematerialer. Hos Campen Auktioner finder du helt specielle genstande som du ikke vil kunne have fundet andre steder, og typisk til finurlige priser.

Mangler du derfor nyt køkkenudstyr, en ny sofa eller måske et nyt køretøj, kan du finde disse ved vores auktioner.

Hvor på Fyn? 

Auktionerne kommer til at foregå flere forskellige steder på øen, så vores auktioner er tilgængelige for alle, som skulle have lyst til at foretage et godt køb eller salg. Der vil selvfølgelig blive afholdt auktioner i Fyns største by Odense. Derudover vil der også blive afholdt auktioner i andre fynske byer såsom Assens, Kerteminde og Ringe. Hvis du ikke bor tæt på disse byer, eller ikke føler dig tryg ved  at deltage i fysiske auktioner, kan du til fordel undersøge vores online auktioner. 

Vi stræber efter at afholde gode auktioner, som er tilgængelige for alle og vi håber på at kunne udvide vores omfang af kategorier og steder. Vores aktiviteter på Fyn skal gøre det muligt for fynboer at deltage i vores spændende auktioner.

 


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 08.30 til 15.00 og fredag fra kl. 08.30 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Tirsdag og torsdag kl. 9-15. Ind- og udlevering dog til kl. 19 torsdag. 

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.