Auktioner på Sjælland

Campen Auktioner er et auktionshus, der har eksisteret siden 2010. Det har hovedsæde i Randers, men til trods for det afholder Campen Auktioner mange auktioner ud af huset. Dette er blandt andet på Sjælland, hvor auktionshuset efterhånden har været vært for mange forskellige typer auktioner. Der tilbydes mange former for auktionstyper, hvilket kan være dødsbo, konkurs, ophør, oprydningsauktioner, ugeauktioner, udrykkerauktioner, hesteauktioner, ladefund med mere.  

Men hvorfor skal man benytte sig af et auktionshus, når man gerne vil sælge ud af sin samling, spørger du sikkert dig selv? Hvorfor ikke bare benytte sig af de andre former for salgsplatforme, der findes online nu til dags? Der er mange grunde til, hvorfor man skal benytte sig af eksempelvis auktioner på Sjælland. For det første har sælgeren muligheden for sammen med auktionshuset at sikre, at genstanden ender et sted, hvor køberen virkelig sætter pris på dens værdi. I den forbindelse kan sælgerens også sikre, at køberen får den gode historie med, som knytter sig til genstanden. For det andet sparer man en masse tid, da man ikke skal stå med alt det praktiske, ligesom man sikres den højest mulige pris da alle interesserede købere henvises til at byde på varen.

Her får du et overblik over alle aktuelle auktioner, samt hvor i landet de afholdes: https://campenauktioner.hibid.com/map/

Maskinauktioner på Sjælland

Der bliver årligt afholdt mange maskinauktioner på Sjælland. Her er der mange maskinhandlere, som benytter sig af Campen Auktioner, som både afholder fysiske og netauktioner. Det er ofte store maskiner eller hele maskinparker, som mangler nye ejere. Det kunne eksempelvis være en Kloak- og VVS-virksomhed, der sælger ud af sine entreprenørmaskiner, og i den forbindelse har det været under hammeren ved Campen Auktioners maskinauktioner. Maskiner fra en Kloak- og VVS-virksomhed kunne indebære containere, trailere, værktøj, teleskoplift og generelt VVS-udstyr. Når en virksomhed vælger at benytte sig af et auktionshus, slipper de for alt besværet med at få det solgt selv. Processen foregår effektivt. 

Campen Auktioner har også hjulpet med at afvikle salg af landbrugsmaskiner, der har stået i en maskinpark. Det er maskiner såsom traktorer, gyllevogne, mejetærskere og lignende. Danmark har et stort antal af landbrug, og derfor er der stor handel med diverse landbrugsmaskiner på maskinauktionerne. Der findes utrolig mange maskinparker, hvor maskinerne står og samler støv. I den forbindelse er det en god ide at få maskinerne på auktion, så man kan få omdannet den værdi maskinparken repræsenterer til faktiske kontanter. Landbrugsmaskinerne sælges ikke kun til landbrug. Faktisk efterspørges de også ofte af virksomheder såsom juletræsdyrkere og uddannelsesinstitutioner som landbrugsskoler.     

 

Campen auktioner på Sjælland

Gennem tiden har der været afholdt mange forskellige former for auktioner ved Campen Auktioner på Sjælland. Det er ikke kun maskinauktioner, som auktionshuset har afholdt på Sjælland. Blandt andet har der også været en auktion over beboelsesvogne og containere i Hvidovre. Og i 2019 var der en auktion i Lejre, som overskud fra et cateringfirma. Der var effekter som komplette pølsevogne, industrifrysere, grill, autotrailer, frostrum og andre lignende effekter på auktionen. I Sorø blev der afholdt en auktion med kontorinventar såsom hæve-/sænkeborde, kontorstole, reoler og skabe.     


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 08.30 til 15.00 og fredag fra kl. 08.30 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Tirsdag og torsdag kl. 9-15. Ind- og udlevering dog til kl. 19 torsdag. 

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.