B2B auktioner

Siden 2010 har Campen Auktioner eksisteret og fungeret som et af Danmarks mest alsidige auktionshuse. Det er fysiske auktioner såvel som auktioner online. Campen Auktioner kan blandt andet tilbyde udtrykker auktioner, specialauktioner, udlejning af auktionarius, flytteauktion, konkursauktion, ophørsauktion og dødsbo. 

Hvis du er advokat og vil vide mere om konkurs- og ophørsauktioner hos Campen Auktioner, så klik her.

Auktionshuset har udviklet sig i en rivende fart og har udvidet spektret, så der nu også afholdes B2B auktioner. En B2B auktion er salg fra en virksomhed til en anden virksomhed. Det kan blandt andet være i forbindelse med landbrug, forsvaret, beredskabet, industri, entreprenører, transport eller andet. Her benytter virksomheden sig af Campen Auktioner, der har specialiseret sig i netop denne form for auktioner. Det kan være salg af overskudsmaterialer såsom maritime dele, varelager, lastbiler, andre køretøjer, maskiner, land- og skovbrugsudstyr, kontorinventar med mere. Denne type materialer er i stigende grad aktuel hos auktionshuset, da der ofte er udskiftning af maskiner, effektivisering af lagre, endt udlicitering, flytning af domiciler eller bare et ganske almindeligt konkursbo. Campen Auktioner træder til og hjælper med at sælge materialerne fra kommuner, landbrug, kontorlandskaber, produktionsvirksomheder, industri, forsvaret og entreprenører. Auktionshuset er med til at håndtere hele salgsprocessen frem til sidste hammerslag. 

Aktuelle B2B auktioner:

 

B2B både fysisk- og netauktioner

Campen Auktioners B2B auktioner foregår online såvel som fysiske steder rundt i landet. En af de klare fordele ved en B2B auktion er, at byderen ikke skal være fysisk til stede ved auktionen. Det betyder altså, at kunden har mulighed for at byde fra nær og fjern, enten via nettet eller via telefonbud, og dermed fortsætte arbejdsgangen uforstyrret. Det er smart både for Campen Auktioner og virksomheden, der begge er klar over, at tid er penge. 

Hvis man har brug for at se varen ordentlig an, inden man køber, er der altid mulighed for at få en føling med materialet på eftersynsdagen, inden man afgiver et bud, hvilket for nogen føles mere trygt og sikkert. 

Campen Auktioner afholder auktioner rundt i hele landet, og dette vil som regel være en udrykkerauktion. Denne auktionsform afholdes ved sælgeren, hvor det ofte er advokater, kurator, overskud, konkurs eller firmaophør, der sælger ud. Denne type auktion kan foregå både online og fysisk ude i virksomheden, hvor man sparer en masse tid og penge. Det skyldes, at man ikke skal transportere genstande til auktionshuset.    

   

Auktioner i erhvervet

En auktion i erhvervet kan blandt andet være, hvis en virksomhed skal flytte og i den forbindelse får et overskud af materialer og genstande. Det kunne for eksempel være et overskud af kontormøbler såsom kontorstole, skriveborde og whiteboards. I den forbindelse benytter flere og flere virksomheder sig af Campen Auktioner, der har stor erfaring med at afholde auktioner i erhvervet. Ofte kan opstartsvirksomheder eller skoler få god gavn er overskuds møbler fra erhvervet.   

 

Afholdte B2B auktioner:

7476 NET: OPRYDNINGS-REST SALG & HANDELSVARER (BRÆDSTRUP)

7477 NET: SMYKKEAUKTION - DYRBERG KERN (PANDRUP)

7462 NET: OVERSKUD ENTREPRENØRMATERIEL M.M. (BRANDE)

7457 NET: PARTIER PLAKATER, BYGGEMATERITALER M.M. (NAKSKOV)


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 9.00 til 15.00 og fredag fra kl. 9.00 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Torsdag kl. 9 - 19.

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.