Campingvogn auktion

Der er mange penge at spare ved at købe din næste campingvogn brugt hos Campen Auktioner. Ved at handle gennem os online sparer du ikke bare tid men også penge, hvor du hurtig og let kan finde den rette campingvogn og udstyr til din kommende campingferie.

Hvorfor købe eller sælge via campingvogn auktion?

Der er mange fordele ved at købe og sælge campingvogne gennem en auktionsside som Campen Auktioner, frem for gennem traditionelle handelssider for campingvogne og andre køretøjer. Handler du online med campingvogne, autocampere og campletter, kan du som sælger ofte meget let og hurtigt få solgt din gamle campingvogn - hvis købernes bud ellers matcher dine forventninger. Da sitet på Campen Auktioner virker gennem, at man giver et bud på de enkelte varer, hvoraf det højeste bud vinder, har man som køber rigtig gode muligheder for, at få en campingvogn som er meget billigere, end hvad man finder andre steder.

Sælgers marked - Campingvogne til de ikke så kræsne kunder

En anden stor fordel ved at sælge din campingvogn hos os frem for gennem de traditionelle handelssider for campingvogne er, at kunderne hos os typisk er noget mindre kræsne. Søger man en campingvogn hos en traditionel forhandler, vil køberne ofte have klare forventninger til både mærke, model og stand, mens købere gennem auktionssider som vores, ofte vil være noget mere åbne for gode tilbud, og derfor lettere kan lokkes til at købe lige netop din campingvogn.

Frihed gennem kør-selv-ferier

Campingvogne og kør-selv-ferier har i mange år været populært, og meget tyder på at det vil fortsætte sådan i mange år fremover. Der er derfor et kæmpe marked for brugte campingvogne og autocampere, som du kan blive en del af, hvis du vælger at sælge og købe din kommende campingvogn gennem os. Vil du ud og nyde den frihed som er forbundet med at kunne tage en weekendtur i nærområdet, eller en længere kør-selv-ferie sydpå, kan du med fordel starte din ferie hos os, når du køber en campingvogn.

Hvad skal jeg være opmærksom på som køber?

Som køber er det altid en god ide at tjekke billeder og salgsinformationer grundigt igennem, ligesom at du gør klogt i at tjekke registreringsattesterne, hvis du køber en autocamper. Kvaliteten af varerne kan svinge meget, og hvor nogle campingvogne vil være så gode som nye, vil andre være noget mere slidte, hvilket også har stor betydning for dine muligheder for et fremtidig videresalg og løbende udgifter til vedligeholdelse. Sørg derfor for at undersøge grundigt, hvilken stand din campingvogn er i, og vær ikke bange for at bede sælger om yderligere informationer eller billeder, hvis der er noget du ønsker uddybet.

Lad os hjælpe dig med salg af din campingvogn

Hos Campen Auktioner har vi tilknyttet flere eksperter som kan vejlede dig i din salgsproces, og hjælpe dig med at værdisætte din campingvogn. Som sælger har vi dog gjort det så let som muligt for dig at sælge din campingvogn gennem os, hvor alt du skal sørge for er, at sætte campingvognen i pæn stand, tage nogle fine billeder og oplyse om de rette informationer i forhold til campingvognens stand. Herefter kan du trygt sætte dig tilbage og vente, mens auktionen går sin gang, og campingvognen forhåbentlig inden længe, har fundet vej til sin nye ejer.


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 9.00 til 15.00 og fredag fra kl. 9.00 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Torsdag kl. 9 - 19.

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.