Heste auktioner på Campen Auktioner

Hos Campen Auktioner finder du lidt forskelligt inden for heste og udstyr hertil. Både private samt firmaer køber og sælger således deres heste gennem Campen Auktioner, hvor du på vores heste auktion ofte har mulighed for at gøre en god handel, og få dig en god hest.

Aktuelle heste auktioner:

 

 

Hvorfor købe en hest på auktion?

Køb og salg af heste er meget forskellig fra fx køb og salg af fysiske produkter. Her køber du et levende væsen, hvilket gør beslutningen om at købe en hest for noget større. Her kræver det ofte både en stor tålmodighed samt grundig research at finde den helt rette hest, hvilket dog er blevet langt lettere gennem heste aktioner. Her kan du nemlig noget nemmere danne dig et overblik over markedet, finde oplysninger om den pågældende hest, samt tage chancen og give et bud, som sælger forhåbentligt acceptere. Som 

Hvorfor sælge din hest på auktion?

At sælge heste er ikke som at sælge mælk i supermarkedet. At sælge din hest kræver et udstillingsvindue, en platform og et sted hvor interesserede samles for at se udvalget igennem. Dette kan du på en auktions hjemmeside som Campen auktioner, hvilket gør det langt lettere for dig at nå ud til interesserede købere.

Hvilke heste sælges på Campen Auktioner?

I princippet kan alle sælge deres heste på Campen Auktioner, hvor du dog bliver bedt om at fremvise de rette certifikater og sundhedsattester for hestene, for at kunne dokumentere hestens stand. Du kan derfor finde alt fra drevne væddeløbsheste med flere sejre i bagagen til nye unge heste, som kræver en del mere arbejde at ride til fra din side af. Under billeder og beskrivelsen af hestene på vores aktion, vil du kunne finde oplysninger om både alder, race samt oplysninger om hestens sundhed og helbred. Her vil der også ofte være en lille video med hesten, så også folk der bor længere væk, har mulighed for at se hestene an og byde på dem. Da salg af heste taler til et andet og større marked end mange andre af Campen Auktioners produkter, vil der derfor fra tid til anden være live auktioner med blandt andet væddeløbsheste, som dog vil foregå på engelsk, for at give interesserede udlændinge en mulighed for at byde med.

Hesteudstyr på Campen Auktioner

Foruden heste auktioner kan du hos Campen Auktioner også finde lidt forskelligt udstyr til din hest. Dette gælder sig for produkter som hestetrailere til at fragte din hest i, bane plader til løb, forskellige vogne til at spænde bag hestene, samt diverse rideudstyr til rytter.

 

Afholdte heste auktioner:

7575 NET: AUKTION OVER HESTENE F/STUTTERI EM (SØNDERJYLLAND)

 


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 08.30 til 15.00 og fredag fra kl. 08.30 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Tirsdag og torsdag kl. 9-15. Ind- og udlevering dog til kl. 19 torsdag. 

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.