Knallert auktion

Her hos Campen Auktioner kan du finde din drømme knallert eller sælge en andens formodentlige drømme knallert ved en sjov og spændende knallert auktion. Vi gør det nemt for både sælger og købe at handle sikkert og trygt. Derudover  holdes auktionerne i hele landet så alle med interesse for knallerter kan deltage.

Aktuelle knallert auktioner:

 

Hvorfor købe eller sælge via knallert auktion?

Som sælger kender du højst sandsynligt til de mange ulemper ved at sælge sine ting. Det kan være rigtigt svært at få den rette pris for sine varer, da man typisk møder kræsne købere, som ikke aner, hvad de taler om. Ved en knallert auktion hos Campen Auktioner ønsker vi alle at gøre en god handel og folk deltager netop med det tankesæt, at de vil købe noget hvilket er grunden til at de deltager i en specifik knallert auktion. De ønsker at købe en god knallert af en, som ved hvad de taler om. Du er altså sikker på, at din knallert kommer i hænderne på en som er interesseret i køretøjet og vil behandle det godt. 

Online knallert auktion 

Campen Auktioner tilbyder online auktioner, så alle kan få en tryg og god oplevelse. Hvis man ønsker at deltage i en knallert auktion fysisk og se knallerterne fysisk, er der stadig mulighed for det. Dog har man det bedre ved at deltage hjemmefra, eller af en eller anden grund ikke kan møde op fysisk, ønsker vi stadig hos Campen Auktioner at gøre vores knallert auktioner tilgængelige. 

Et bredt udvalg

Hos vores auktioner er der altid et bredt udvalg af unikke genstande. Ønsker du derfor en mere unik og speciel knallert, kan dette helt klart findes ved en knallert auktion hos os. En fordel ved disse auktioner er, at man også får muligheden for at udforske et større udvalg af knallerter, som alle lever op til en vis standard. 

Når du som sælger deltager i en knallert auktion, får du desuden mulighed for at deltage i et event med andre mennesker, som deler samme interesser for knallerter. Dette gør både handlen lettere og bedre velvidende ens knallert får et godt hjem. 

Se også PUCH knallerter og dele på auktion her.

En afslappet knallert auktion med masser af spænding 

Auktioner er en anderledes måde at handle på end normalt. Mange nyder spændingen ved knallert auktioner, hvilket er det vi som auktionshus tilbyder. Det er en sjov måde at handle på, dog stræber vi hos Campen Auktioner for at gøre disse handler trygge.

Afholdte knallert auktioner:

7772: SCOOTER- OG KNALLERTDELE FRA KONKURS DEL 13 (MÅRSLET) 

7609 NET: KNALLERTAUKTION (BORDING) 

7528 NET: KNALLERTAUKTION (BORDING)

7500 FYSISK: SPECIALKØRETØJER (RANDERS)

7526 NET: KNALLERTER, RESERVEDELE, ACCESSORIES M.M (BORDING)

7432 NET: KNALLERTER, RESERVEDELE, ACCESSORIES M.M (BORDING)

7237 NET: KNALLERTER, RESERVEDEL & ACCESSORIES (BORDING)

 


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 9.00 til 15.00 og fredag fra kl. 9.00 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Torsdag kl. 9 - 19.

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.