Køb og sælg PUCH knallerter på auktion

Den østrigske knallert producent, PUCH, har produceret nogle af de mest populære knallerter på det danske marked nogensinde. Her på Campen Auktioner har vi et fint udvalg af forskellige PUCH modeller, hvor du både som køber og sælge kan handle med brugte PUCH knallerter og reservedele. Herunder også den populære model PUCH Maxi.

PUCH knallerter til salg på auktion:

 

 

 

Populære PUCH modeller til salg

Hos os finder du flere af de mest populære PUCH modeller til salg. Her kan du blandt andet finde en brugt PUCH Monza samt en PUCH Maxi til salg. Da en PUCH knallert er en ældre knallert, kan der være enkelte reservedele hertil, som kan være svære at købe i løskøb. Her kan du dog ofte finde hvad du leder efter online, på knallert auktioner som hos Campen Auktioner. Her finder du ikke bare en PUCH knallert, men også flere originale reservedele, så du kan få din PUCH Maxi, PUCH Monza eller en af de andre PUCH knallerter op og køre igen.

PUCH Maxi knallert og dele

En PUCH Maxi er trods sin beskedne størrelse og lave motorkraft en af de mest populære knallerter solgt på det danske marked nogensinde. De første PUCH Maxier blev sat til salg tilbage i 1968, hvor de blev masseproduceret frem til 1987, hvor fabrikken der producerede de populære PUCH knallerter brændte ned. En PUCH Maxi bliver ikke produceret fra ny i dag, hvortil din eneste mulighed for at få fingrene i en, er ved at købe en brugt PUCH Maxi. Dette kan du på Campen Auktioner, hvor du også vil kunne finde flere PUCH Maxi dele, herunder en original PUCH Maxi pedal, så du kan sætte din gamle knallert i stand.

PUCH Monza knallert og dele

En anden yderst populær PUCH knallert er PUCH Monza, der sammenlignet med PUCH Maxi er noget større og noget mere kraftfuld. Ligesom Maxi, produceres PUCH Monza i dag ikke fra ny, hvilket gør dem der er på markedet, for ret eftertragtede blandt samlere. På Campen Auktioner har vi dog jævnligt en PUCH Monza til salg, hvor du også kan flere af de originale reservedele hertil.

Find en PUCH Maxi til salg her

Vil du selv have fingrene i en original PUCH Maxi, er Campen Auktioner et godt sted at starte. Her vælger bliver der jævnligt sat brugte Maxier til salg i både god og dårlig stand, hvor du med stor sandsynlighed kan finde en PUCH Maxi eller anden PUCH knallert der passer til dig.

Afholdte auktioner på PUCH knallerter:

7609 NET: KNALLERTAUKTION (BORDING)

7528 NET: KNALLERTAUKTION (BORDING)

7500 FYSISK: SPECIALKØRETØJER (RANDERS)

7526 NET: KNALLERTER, RESERVEDELE, ACCESSORIES M.M (BORDING)

7432 NET: KNALLERTER, RESERVEDELE, ACCESSORIES M.M (BORDING)

7237 NET: KNALLERTER, RESERVEDEL & ACCESSORIES (BORDING)


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 9.00 til 15.00 og fredag fra kl. 9.00 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Torsdag kl. 9 - 19.

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.