Bilauktion

Du har sikkert stået i den situation at skulle af med et eller købe et køretøj. Her på Campen Auktioner, har du mulighed for både at sælge og købe en bil på en af vores mange online bilauktioner.

Aktuelle bilauktioner:

 

Hvorfor købe eller sælge via bilauktion?

En del, der har oplevet at skulle igennem hele salgsmøllen, har sikkert også noteret sig, at det kan være både vanskeligt og tidskrævende at sætte en bil til salg eller købe et køretøj gennem de mere traditionelle bilsalgssider, da klientellet her er mere målrettede og også gerne mere kræsne.

Fordelen ved at sælge sit køretøj på en bilauktion fremfor på en salgsside er også, at man er så godt som sikker på at komme af med sin vare; alt kan i princippet sælges, da der er et langt bredere publikum, end der vil være på en traditionel bilsalgsside. Fælles for auktioner og den traditionelle metode er dog, at det er en fordele at slå nummerplader op, så man undgår overraskelser i forbindelse med restgæld, kilometerfusk m.v.

Måske har man fundet et antikt køretøj, det være sig en knallert eller bil, bagerst i laden under en gammel presenning, som man ikke selv har nogen glæde af, men som man har en idé om, at der måske er en anden, der kan få. Hvilket også er charmen ved auktioner - man finder utroligt mange spændende, skøre, sjove og også brugbare ting, og altså også biler, der kan købes. En bonus for dig, som er potentiel køber.

Online bilauktioner favner bredere

Det er værd at overveje en online bilauktion fremfor et fysisk salg, hvis man har gamle, kostbare køretøjer stående, som måske ikke passer ind i en traditionel bilsælgers "katalog".

Det kan også være en god idé at vælge en bilauktion, hvis man gerne vil af med et køretøj, der kommer med nogle defekter, som man ikke har til hensigt at betale for at få repareret inden salg. Du vil blive forundret over, hvor mange potentielle købere, der faktisk sidder rundt omkring i landet og måske har brug for lige netop dét køretøj, som du er i besiddelse af.

På en bilauktion kan du endda sætte en totalskadet bil til salg, det kan jo være, at der sidder en køber et sted, som mangler reservedele fra lige netop dit køretøj, og som ikke har kunnet opstøve det andre steder.

Hvilket selvfølgelig også betyder, at der her er noget at finde for enhver, som søger eller er interesseret i biler.

Læn dig trygt tilbage, når du sælger gennem en bil auktion

En online bilauktion er for købere, som søger noget udover sædvanen, noget, som de ikke kan finde vha. de traditionelle hjemmesider for bilsalg. Biler på auktion er langt mere bredtfavnende end et almindeligt bilsalg, og du er derfor sikret at komme af med det køretøj eller de reservedele, som du ønskede. Selvfølgelig kan det variere, hvad man kan få for sin bil, men her hjælper vores auktioner og eksperter dig med kompetent vejledning, og hvad du kan forvente.

Det er dejligt nemt at benytte sig af vores bilauktioner, da man blot skal sørge for at aflevere sit køretøj i pæn stand. Derfra kan man trygt læne sig tilbage og vente på, at køretøjet har fundet sig en ny, glad ejer.

 

 

Fysiske bilauktioner i Danmark

Fysiske bilauktioner kan også sagtens være en mulighed, hvis du selv ønsker at deltage til auktionen. Der er heldigvis mange muligheder for ikke blot at deltage i bil auktioner på nettet, men også fysisk i hele landet. Her er der mulighed for at købe og sælge køretøjer, reservedele og meget andet, hvor du på samme tid får den fulde oplevelse af at være til fysisk auktion. Er du sælger, har du måske endda mulighed for at møde køberen af det, du sælger til auktionen. Det er en af de helt store forskelle ved bil auktion online, og dem, der afholdes fysisk. 

Campen Auktioner har fysiske auktioner af biler forskellige steder i landet, og du kan herunder se de mest populære områder til afholdelse af vores bilauktioner

Bilauktioner Sjælland

  • Ringsted bilauktion 
  • Bilauktioner København 

Bilauktioner Jylland

Derudover er der altid mulighed for bilauktioner på nettet, hvor du er uafhængig af din placering i landet. Hos Campen Auktioner kan du nemt aflevere dit køretøj eller dine reservedele, hvorefter vi tager hånd om dit salg for dig. Vi er professionelle, og er beskikket af Justistsministeriet. 

Tag på bil auktion på Sjælland

Bor du på Sjælland, kan du finde forskellige auktioner, og der er stor popularitet ved bilauktioner på øen. Campen Auktioner er én af de største auktionshuse for køretøjer og biler, der tilmed også er danskejet. Vi afholder flere forskellige bilauktioner på Sjælland, og vi afholder også bilauktioner i København og Ringsted.

Bil auktioner i Jylland

Hvis du derimod er bosat i Jylland eller på Fyn, har du nok ikke samme mulighed for at komme til auktionerne på Sjælland. Der findes bilauktioner i Jylland, som du i stedet kan tage til, hvis du ikke ønsker at deltage i bilauktion online. Campen Auktioner afholder blandt andet bilauktioner i Vejle, som er en af de populære bilauktioner i Jylland. Dog er disse fysiske bilauktioner godt spredt i det midt- og østjyske, så du kan finde bilauktioner i Århus også.

Afholdte bilauktioner:

7758 NET: AUTODELE FRA KONKURS DEL 9 (MÅRSLET)

7761 NET: OPRYDNING (INDE) FRA KONKURS DEL 12 (MÅRSLET)

7771 NET: AUTODELE FRA KONKURS DEL 10 (MÅRSLET)

7449 NET: KORSØR AUTO (KORSØR)

7777 NET: SPECIALKØRETØJSAUKTION (HELE LANDET) 

7500 FYSISK: SPECIALKØRETØJER (RANDERS)

7399 NET: KØRETØJER; TRAKTORER OG EL-STABLERE (HVIDOVRE) 

7326 NET: KIA OPTIMA PLUG-IN HYBRID (BRANDE)

7316 NET: SPECIALBILAUKTION (BRØRUP)

7244 NET: SPECIALBILSAUKTION M.M. (AALBORG)

7150 NET: KØRETØJER & ENTREPRENØRMASKINER (HVIDOVRE)


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 9.00 til 15.00 og fredag fra kl. 9.00 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Torsdag kl. 9 - 19.

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.