Bilauktion

Du har sikkert stået i den situation at skulle af med et eller købe et køretøj. Her på Campen Auktioner, har du mulighed for både at sælge og købe en bil på en af vores mange online bilauktioner.

Hvorfor købe eller sælge via bilauktion?

En del, der har oplevet at skulle igennem hele salgsmøllen, har sikkert også noteret sig, at det kan være både vanskeligt og tidskrævende at sætte en bil til salg eller købe et køretøj gennem de mere traditionelle bilsalgssider, da klientellet her er mere målrettede og også gerne mere kræsne.

Fordelen ved at sælge sit køretøj på en bilauktion fremfor på en salgsside er også, at man er så godt som sikker på at komme af med sin vare; alt kan i princippet sælges, da der er et langt bredere publikum, end der vil være på en traditionel bilsalgsside. Fælles for auktioner og den traditionelle metode er dog, at det er en fordele at slå nummerplader op, så man undgår overraskelser i forbindelse med restgæld, kilometerfusk m.v.

Måske har man fundet et antikt køretøj, det være sig en knallert eller bil, bagerst i laden under en gammel presenning, som man ikke selv har nogen glæde af, men som man har en idé om, at der måske er en anden, der kan få. Hvilket også er charmen ved auktioner - man finder utroligt mange spændende, skøre, sjove og også brugbare ting, og altså også biler, der kan købes. En bonus for dig, som er potentiel køber.

 

Online bilauktioner favner bredere

Det er værd at overveje en online bilauktion fremfor et fysisk salg, hvis man har gamle, kostbare køretøjer stående, som måske ikke passer ind i en traditionel bilsælgers "katalog".

Det kan også være en god idé at vælge en bilauktion, hvis man gerne vil af med et køretøj, der kommer med nogle defekter, som man ikke har til hensigt at betale for at få repareret inden salg. Du vil blive forundret over, hvor mange potentielle købere, der faktisk sidder rundt omkring i landet og måske har brug for lige netop dét køretøj, som du er i besiddelse af.

På en bilauktion kan du endda sætte en totalskadet bil til salg, det kan jo være, at der sidder en køber et sted, som mangler reservedele fra lige netop dit køretøj, og som ikke har kunnet opstøve det andre steder.

Hvilket selvfølgelig også betyder, at der her er noget at finde for enhver, som søger eller er interesseret i biler.

Læn dig trygt tilbage, når du sælger gennem en bil auktion

En online bilauktion er for købere, som søger noget udover sædvanen, noget, som de ikke kan finde vha. de traditionelle hjemmesider for bilsalg. En bilauktion er langt mere bredtfavnende end et almindeligt bilsalg, og du er derfor sikret at komme af med det køretøj eller de reservedele, som du ønskede. Selvfølgelig kan det variere, hvad man kan få for sin bil, men her hjælper vores auktioner og eksperter dig med kompetent vejledning, og hvad du kan forvente.

Det er dejligt nemt at benytte sig af vores bilauktioner, da man blot skal sørge for at aflevere sit køretøj i pæn stand. Derfra kan man trygt læne sig tilbage og vente på, at køretøjet har fundet sig en ny, glad ejer.

 


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 08.30 til 15.00 og fredag fra kl. 08.30 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Tirsdag og torsdag kl. 9-15. Ind- og udlevering dog til kl. 19 torsdag. 

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.