Cykelauktioner

Er du på jagt efter en ny cykel, hvad end det er en model til mænd eller kvinder, til børn eller voksne, så kan det være relevant for dig at tjekke en cykleauktion. Her kan du finde alverdens former for brugte cykler, og spare en hel del penge, sammenlignet med, hvis du skulle købe en ny cykel.

Hos Campenauktioner gør vi det tilmed endnu lettere for dig at byde på en cykel, da det hele foregår online, hjemme fra din egen computer. Du behøver altså ikke at møde op til en fysisk auktion, men kan smide et bud hjemmefra.

Aktuelle cykelauktioner:

 

 

Hvorfor købe på cykelauktion?

Når man køber ting på en auktion, smider man et bud på det, man gerne vil købe. Derefter kan andre naturligvis byde over dit bud, eller du kan være heldig, at der ikke er andre, som er interesserede.

Smider du et lavt bud på en cykel på en cykelauktion, kan du altså være heldig at få dig en cykel til en meget lav pris, hvis ikke der er andre, som byder over dig.

Spar flere penge her, end hos andre forhandlere af cykler

Generelt er der mange penge at spare, hvis man vælger at købe en cykel brugt, frem for at købe den for ny. Til tider kan du være heldig at finde en cykel, som er meget velholdt eller næsten som ny, til en pris der er langt under nypris.

Forskellen på at købe en cykel på en cykelauktion og andre steder, der forhandles brugte ting er, at der ikke er sat en fast pris. Som regel sættes der en mindstepris, hvorefter du kan være heldig at få cyklen til mindsteprisen, eller skulle byde over, hvis der også er andre interesserede.

Mange andre steder, hvor der forhandles brugte cykler, er der fastsat en pris fra starten. Selvom det er langt billigere end at købe en cykel for ny, bliver det sjældent billigere end på en cykelauktion.

Dog kan du også være heldig at finde auktioner på cykler, som er fabriksnye og altså ikke brugte.

Det tager ingen tid med en online cykelauktion

Hos Campenauktioner kan du som nævnt byde ind på den cykel, du finder interessant, uden at bevæge din uden for hjemmets vægge. Med de online cykelauktioner, kan du på hjemmesiden se, hvor mange bud der indtil videre er givet på cyklen, og hvad det højeste bud ligger på. Derefter kan du med et par hurtige klik gå ind og byde over.

Ydermere kan du se, hvor lang tid der er tilbage, til auktionen slutter. På den måde kan du følge med i, om der er andre, som overbyder dig.

Hvilken type cykel kan jeg købe?

Der kommer løbende nye cykler på vores hjemmeside, og vi kan derfor ikke garantere, at vi altid ligger inde med den type cykel, du er på udkig efter.

I nogle perioder er der mange cykler til salg, mens der i andre perioder er færre. Du kan derfor løbende klikke ind på hjemmesiden og holde øje med, om der er kommet nye cykler, du kan byde ind på.

 

Afholdte cykelauktioner:

7626 NET: FORÅRS CYKELAUKTION MOMSFRI (TOMMERUP) 

7486 NET: OPHØR CYKELGROSSIST (NYRUP)

7429 NET: OPHØR CYKELGROSSIST DEL 17 (RANDERS)

7420 NET: OPHØR CYKELGROSSIST (SAMSØ)

7392 NET: CYKELAUKTION (NYRUP)

7402 NET: SPECIAL CYKELAUKTION (TOMMERUP)

7365 NET: OPHØR CYKELGROSSIST - DEL 16 (RANDERS)

7334 NET: OPHØR CYKELGROSSIST (NYRUP)

7288 NET: OPHØR CYKELGROSSIST - CYKELUDSTYR OG DELE (NYRUP)

7105 NET: OPHØR CYKELGROSSIST DEL 10 (SAMSØ)

7228 NET: CYKELAUKTION (NYRUP)

7168 NET: OPHØR CYKELGROSSIST DEL 15 (RANDERS)

 


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 9.00 til 15.00 og fredag fra kl. 9.00 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Torsdag kl. 9 - 19.

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.