Online konkurs auktioner

Leder du efter at gøre en god handel? I så fald skal du tage og kigge på vores online konkurs auktioner. Nogle gange sker der nemlig det, at virksomheder af økonomiske årsager må dreje nøglen om. Det er selvfølgelig ærgerligt for den konkursramte part, men for dig kan det ende med at blive en profitabel handel. Hvordan det tænker du måske? Det gennemgår vi herunder for dig.

Aktuelle konkursauktioner:

7100 FYSISK: KONKURS, FOGEDRET M.M. (RANDERS)

7155 NET: KONKURS MADFABRIKKEN (MIDDELFART)

7205 NET: KONKURSAUKTION OVER MURERFIRMA (ROMALT)

7179 NET: KONKURS BLOMSTERBUTIK BANG & THY DEL 3 (RANDERS)

7194 NET: KONKURSAUKTION MED HÆVE/SÆNKEBORDE (RANDERS)

7193 NET: KONKURSAUKTION MED KRYMPEFOLIE (RANDERS)

7100 FYSISK: KONKURS, FOGEDRET M.M. (RANDERS)

 

Sådan foregår online auktioner konkurser

Når en virksomhed går konkurs, står den tilbage med en masse inventar, som den hverken har råd til eller kan bruge til noget længere. For den konkursramte virksomhed gælder det derfor om at få afviklet auktionen hurtigst muligt, og det er her du kommer ind i billedet. Du kan nemlig byde på det tilbageværende inventar inde på en online eller fysisk konkurs auktion og gøre et fedt kup.

Få at få fingre i det ønskede inventar gælder det selvfølgelig om at byde højest. Og selvom prisen presses højere op jo flere, der er om buddet, vil der ofte være mange penge at spare alligevel. Alternativet ville være, at du skulle købe tingene fra nye af eller brugt hos en privatforhandler, og det er som regel et dyrere alternativ. Ved en auktion konkursbo kan du også bakke ud når som helst, hvis prisen overstiger dit budget, hvilket er en andet stor fordel.    

Hvad kan du købe på en auktion konkursbo?

Afhængig af hvilken virksomhed, der går konkurs, er det som regel ting som maskiner, varer fra lageret eller andet materiale eller arbejdsredskaber, som bliver solgt på en konkursauktion. Du vil typisk kunne byde på alt fra reoler til maling til containere til værktøj, til traktorer og meget, meget mere. Sådan en auktion spænder vidt i sit udbud, og der kan være noget at finde for enhver, uanset om du er virksomhedsejer eller blot køber til privat brug.

Online auktioner storhitter blandt danskerne

Generelt er auktioner et stort hit blandt den danske befolkning. Mange ser deres snit til at gøre et godt kup og valfarter derfor enten til de fysiske auktioner eller besøger de online auktionshjemmesider hyppigt. Og der foregår også masse på sådan en auktion, hvor du kan byde på meget andet end konkursramte virksomheders inventar. Du kan fx byde på køretøjer, elektronik, antikvitetsvarer, designervarer, fritidsudstyr osv. Og hvis du blot har lidt tålmodighed og en smule is i maven, så er det næsten kun fantasien, som sætter grænser for, hvad du kan få fingre i på en auktion.

Auktioner er dog ikke kun for interesserede købere. Det kan være du selv står overfor at sælge nogle af dine egne ting, men ikke aner hvor meget de værd, eller hvor og hvordan handlen skal foretages. Så kan en auktion også være en fin måde at tjene nogle penge på, og hvem ved måske er dine ting mere værd, end du lige havde regnet med.

 

 

 


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 08.30 til 15.00 og fredag fra kl. 08.30 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Tirsdag og torsdag kl. 9-15. Ind- og udlevering dog til kl. 19 torsdag. 

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.