Maskinauktion

Det kan være dyrt at købe alle maskiner, herunder især landbrugs- og produktionsmaskiner direkte fra forhandleren. Så hvorfor ikke forsøge at finde et godt alternativ?

En god idé er i den forbindelse at deltage i maskinauktioner. Her hos Campenauktioner sælges jævnligt såvel nye som brugte maskiner, og det kan blive væsentligt billigere for dig at handle maskiner på denne måde.

Aktuelle maskinauktioner:

 

Hvad er en maskinauktion?

Du ved med garanti, hvad en auktion generelt er. Måske har du set en sådan auktion i fjernsynet e.l.

En maskinauktion er blot en auktion, hvor der handles med maskiner i stedet for f.eks. antikke varer eller malerier. Det gælder således om at have det højeste bud, når hammerslaget falder. Og hos os foregår hele auktionen online.

Nye og brugte maskiner auktion er et godt sted for dig at købe nye maskiner til din produktion. Samtidig er det også et oplagt sted for dig at få penge for de maskiner, f.eks. entreprenørmaskiner eller landbrugsmaskiner, som du ikke længere har brug for. Der er garanteret andre, som netop har behov for lige præcis din maskine, og derfor kan vi også tilbyde B2B auktioner.

På maskin auktioner udbydes mange forskellige maskiner, nye såvel som brugte. Der kan være tale om auktion landbrugsmaskiner, produktionsmaskiner, entreprenørmaskiner eller andre.

Klassisk eller online auktioner maskiner?

En auktion, herunder også maskinauktioner, har tidligere været kendetegnet ved, at man møder op på et bestemt sted, på et bestemt tidspunkt, hvorefter man kan byde på de udbudte varer. For en nybegynder i auktionsverdenen, kan sådanne budrunder forekomme overvældende og til dels ganske uoverskuelige. Risikoen for at gå tomhændet hjem er derfor klart til stede.

I løbet af de seneste år og i takt med et øget fokus på at rykke alting online, har vi i dag gjort det muligt at deltage i en online maskinauktion på vores hjemmeside, hvilket kan virke langt mere overskueligt end den klassiske auktion.

 

Mange fordele for både køber og sælger

Der er mange fordele ved at deltage i en online auktion af maskiner i stedet for en fysisk én af slagsen.

Skal du f.eks. sælge en vare, har du god mulighed for hele tiden at holde dig opdateret omkring, hvor mange der har kigget på netop din maskine, samt holde systematisk styr på budene.

Ved at indlevere dine maskiner til en af vores online maskin auktioner, slipper du samtidig for yderligere besvær. Herefter vil vores erfarne auktionsfolk klare resten og udleverer dine indtjente penge efter endt auktion.

En online maskinauktion er således brugervenlig og som oftest rigtig godt besøgt. Det tager kun få klik på nettet for at finde frem til selve auktionen, hvilket næsten garanterer, at der altid er en potentiel køber til den maskine, som du har stillet til auktion.

Skal du i stedet købe på auktionen, er det også en klar fordel, at denne foregår online. Du har hermed et langt bedre overblik over, hvilke maskiner, det er muligt at købe og dermed også, hvilke du er mest interesseret i.

Herudover kan også du holde dig konstant opdateret vedrørende budene, så du ved, hvornår du skal byde igen. Denne form for budrunde kan for mange virke meget lettere håndtérbar end én, hvor man mere eller mindre råber i munden på hinanden.

Hvorfor købe brugte maskiner til landbrug på auktioner?

Der er mange fordele ved at købe brugte landbrugsmaskiner på maskinauktion. Først fremmest er der prisen, hvor du ofte kan købe dig en brugt landbrugsmaskine væsentligt billigere på maskinauktioner, end hvis du skulle købe den fra ny. Mange af disse maskiner fejler ikke det store, og kan med kærlig hånd holde mange år endnu. Foruden brugte maskiner, finder du her også fra tid til anden nyere og ubrugte maskiner. Derudover har du på de fleste maskinauktioner i dag muligheden for at handle online, frem for at møde fysisk op til maskinauktionen, hvilket gør handel med brugte landbrugsmaskiner langt nemmere end tidligere. Dette kan du naturligvis også hos Campen Auktioner.

Køb en traktor og andre landbrugsmaskiner på auktion

Af landbrugsmaskiner du kan finde brugt på Campen auktioners maskinauktioner, finder du blandt andet flere traktorer. Her finder du ofte både større og mindre traktorer til gode priser, samt tilbehør og reservedele til din traktor. Kig en tur forbi vores side for maskinauktioner, og find blandt andet nogle brugte traktorer, brugte industrimaskiner og brugte entreprenørmaskiner.

Kan man købe industrimaskiner eller entreprenørmaskiner på auktion?

På Campen Auktioners maskinauktioner vil du ofte kunne finde et fint udvalg af brugte industrimaskiner og brugte entreprenørmaskiner til salg. Så er du på udkig efter en række forskellige værktøjsmaskiner som skæremaskiner, båndsave eller kantpressere, er det en god ide at holde øje med vores maskinauktioner, hvor brugte maskiner løbende bliver sat til salg.

Køb fx en minigraver, eller gravemaskine på maskinauktion

Foruden industri-, værktøjs- og entreprenørmaskiner, kan du også finde flere forskellige nye og brugte minigravere, minilæssere og gravemaskiner på maskinauktion hos os. Mangler du nogle af disse til dit firma, er det bare med at holde dig opdateret på vores maskinauktioner, hvor gode tilbud jævnligt dukker op.

Vil du sælge brugte industri-, landbrugs- eller entreprenørmaskiner på auktion?

Der er mange fordele ved at sælge din brugte maskiner som landbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner og industrimaskiner på en maskinauktion som på Campen auktioner. Campen auktioner er nemlig en af Danmarks største auktionshuse, hvilket betyder, at vi har en kæmpe eksponering for potentielle købere af landbrugsmaskiner og øvrige maskiner, som kommer vores mange sælgere til gode. Vi gør køb og salg maskiner så let for alle parter som muligt, hvor vores hjemmeside og ansatte hjælper med at facilitere handlerne mellem køber og sælger. Kom derfor forbi Campen auktioner, næste gang du skal have solgt en maskine på en af vores mange maskinauktioner.

 

Tjekliste - Inden du byder på et køretøj eller maskine, hvad skal du gøre?

Tjek hvad det er du byder på. Du kan via stelnummer eller nummerplade gå ind og tjekke alt om de forskellige køretøjer. 

Fx. kan man tjekke om der er restgæld i. 

Som udgangspunkt er der ikke gæld i de ting som Campen Auktioner sælger. Men du vil alligevel kunne finde køretøjer med gæld i som typisk kommer fra et konkursbo. Dette er fordi konkursboet først sletter gælden når køretøjet er solgt. 

Hos Campen Auktioner opfordrer vi altid vores kunder til at tjekke tingene godt efter. Den bedste måde at tjekke tingene på er, at komme til eftersyn og se og prøve tingene. Fx tjek om køretøjerne kan starte eller om maskinerne kan køre.

Hvad skal du være særlig opmærksom på ved køb og eftersyn af køretøjer og maskiner på auktion?

Når du har fundet et køretøj som du måske gerne vil købe på auktion, så er det vigtigt at du: 

  1. Læser hele auktions beskrivelsen og kigger på de fotos som er taget. 

Vi forsøger altid at få det hele med og her kan du se om der er noget du skal være særligt opmærksom på fx om der er papir med på køretøjet, om det skal synes, hvad km-standen er osv. 

Billederne kan måske også vise ting som vi kan have glemt at få med i teksten. 

Vær også særlig opmærksom på om køretøjet sælges plus moms eller momsfrit. Sælges det momsfrit, så står det med stort i overskriften på katalognummeret. Slå gerne køretøjet op på nettet via det oplyste registrerings- eller stelnummer. Det kan du fx gøre på www.tjekbil.dk. Her kan du finde alle offentligt kendte oplysninger om køretøjet. 

  1. Undersøger om det er en maskine som kan bruges til det du ønsker. 

Tjek derefter standen, hvad står timetælleren på og er der synlige fejl og mangler. 

Vi anbefaler altid at du kommer til det fysiske eftersyn som vi afholder i forbindelse med alle vores auktioner. Her kan du tjekke funktionsdueligheden af tingene og se om der er ridser, skrammer eller mangler som ikke er vist på fotos eller overset ved indskrivningen af auktionen. Her kan du også låne nøgler og starte maskinen eller køretøjet op. 

  1. Undersøger fragt og transport. 

Kan køretøjet selv køre derfra? Hvordan kommer maskinen væk fra adressen? Er der løftegrej på stedet? 

Hvis du vil hyre et fragtfirma så skal du sikre dig at de vil hente tingene som de står. 

Eftersynet er også en fantastisk mulighed for at se om der er andet på auktionen som du kunne være interesseret i. 

  1. Undersøger markedet for det pågældende køretøj eller maskine. 

Find frem til hvad du vil betale for den. Husk at medregne salær og evt. moms. 

På vores hjemmeside kan du finde en beregner hvor du nemt kan se prisen inkl. salær og moms. 

Husk at det er muligt at angive et maks bud på auktionen, og så byder systemet automatisk med op til det beløb du angiver. På den måde slipper du for at følge med på auktionen løbende. 

  1. Tjekker hvor og hvornår køretøjet eller maskinen skal afhentes. 

Har du ikke mulighed for at afhente den pågældende dag, så kontakt vores personale på stedet eller ring til os. Det kan være muligt at aftale en anden dag, men vi kan ikke garantere det da der fx ved konkursboer normalt er der fastsat en dato hvor alle tingene skal være fjernet. 

Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os på mail@campenauktioner.dk eller på telefonen 22 71 55 55. 

Under hver auktion er der ofte et telefonnummer direkte til sælger eller en af vores dygtige auktionsagenter. Her kan du ringe direkte til de ansvarlige for auktionen og få hjælp med specifikke spørgsmål. 

 

Afholdte maskinauktioner:

7796 NET: OPRYDNINGSAUKTION (SVENDBORG) MOMSFRI 

7786 NET: ENTREPRENØRAUKTION MOMSFRI (FREDERICIA)

7791 NET: HYDRAULISK SMD KANTPRESSE M/VÆRKTØJ (VIBORG)

7802 NET: OPRYDNING VED BOLIGFORENING (AARHUS)

7643 NET : ENTREPRENØRAUKTION DEL 2, MOMSFRI (ODENSE)

7612 NET: OPRYDNINGSAUKTION DAMM NEDRIVNING (VOJENS)

7630 NET: KONKURSAUKTION AUTOBREMSEN APS (NYRUP)

7629 NET: VÆRKTØJSAUKTION TIL DEN KRÆSNE (VIDEBÆK)

7523 NET: OPRYDNING SKANDERBORG MASKINFORRETNING (SKANDERBOR 

7483 NET: VÆRKTØJS- OG MASKINAUKTION (HADSTEN)

7434 NET: KONKURSAUKTION OVER LANDBRUG (GRINDSTED)

7462 NET: OVERSKUD ENTREPRENØRMATERIEL M.M. (BRANDE)

7436 NET: AUKTION OPHØRT VÆRKSTED TRÆ/METAL (BORDING)

7399 NET: KØRETØJER; TRAKTORER OG EL-STABLERE (HVIDOVRE) 

7327 NET: OVERSKUD ENTREPRENØRMATERIEL M.M. (BRANDE)

7341 NET: OPRYDNING SMEDE-/MASKINVÆRKSTED (ODENSE)

7200 FYSISK KONKURS: LANDBRUG (RANDERS)

7197 NET: OPHØR BOGBINDERI DEL 1 - VÆRKSTED M.M. (RANDERS)

7282 NET: VÆRKTØJ, MASKINER & MATERIEL MF (RANDERS)

7262 NET: PARK- & SKOVMASKINER M.M. MOMSFRI (RANDERS)

7264 NET: OPRYDNINGSAUKTION (TØRRING)

7232 NET: LANDBRUGSMASKINER OG VÆRKTØJ (ODENSE SV)

7215 NET: MASKINAUKTION (NYRUP)

7195 NET: SNERYDNINGSMATERIALER DEL 2 (STENSTRUP)

7150 NET: KØRETØJER & ENTREPRENØRMASKINER (HVIDOVRE)

7162 NET: PRESSEMASKINER M.M. (RAVSTED)

7161 NET: OPRYDNING TØMRERVÆRKSTED M.M. MOMSFRI (BRABRAND)

7145 NET: OFFSHORE, GRUSGRAV OG SKROTHÅNDTERING (AABENRAA)


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 9.00 til 15.00 og fredag fra kl. 9.00 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Torsdag kl. 9 - 19.

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.