Maskinauktion

Det kan være dyrt at købe alle maskiner, herunder især landbrugs- og produktionsmaskiner direkte fra forhandleren. Så hvorfor ikke forsøge at finde et godt alternativ?

En god idé er i den forbindelse at deltage i maskinauktioner. Her hos Campenauktioner sælges jævnligt såvel nye som brugte maskiner, og det kan blive væsentligt billigere for dig at handle maskiner på denne måde.

Hvad er en maskinauktion?

Du ved med garanti, hvad en auktion generelt er. Måske har du set en sådan auktion i fjernsynet e.l.

En maskinauktion er blot en auktion, hvor der handles med maskiner i stedet for f.eks. antikke varer eller malerier. Det gælder således om at have det højeste bud, når hammerslaget falder. Og hos os foregår hele auktionen online.

Nye og brugte maskiner auktion er et godt sted for dig at købe nye maskiner til din produktion. Samtidig er det også et oplagt sted for dig at få penge for de maskiner, f.eks. entreprenørmaskiner eller landbrugsmaskiner, som du ikke længere har brug for. Der er garanteret andre, som netop har behov for lige præcis din maskine.

På maskinauktioner udbydes mange forskellige maskiner, nye såvel som brugte. Der kan være tale om auktion landbrugsmaskiner, produktionsmaskiner, entreprenørmaskiner eller andre.

 

Klassisk eller online auktioner maskiner?

En auktion, herunder også maskinauktioner, har tidligere været kendetegnet ved, at man møder op på et bestemt sted, på et bestemt tidspunkt, hvorefter man kan byde på de udbudte varer. For en nybegynder i auktionsverdenen, kan sådanne budrunder forekomme overvældende og til dels ganske uoverskuelige. Risikoen for at gå tomhændet hjem er derfor klart til stede.

I løbet af de seneste år og i takt med et øget fokus på at rykke alting online, har vi i dag gjort det muligt at deltage i en online maskinauktion på vores hjemmeside, hvilket kan virke langt mere overskueligt end den klassiske auktion.

 

Mange fordele for både køber og sælger

Der er mange fordele ved at deltage i en online auktion af maskiner i stedet for en fysisk én af slagsen.

Skal du f.eks. sælge en vare, har du god mulighed for hele tiden at holde dig opdateret omkring, hvor mange der har kigget på netop din maskine, samt holde systematisk styr på budene.

Ved at indlevere dine maskiner til en af vores online maskinauktioner, slipper du samtidig for yderligere besvær. Herefter vil vores erfarne auktionsfolk klare resten og udleverer dine indtjente penge efter endt auktion.

En online maskinauktion er således brugervenlig og som oftest rigtig godt besøgt. Det tager kun få klik på nettet for at finde frem til selve auktionen, hvilket næsten garanterer, at der altid er en potentiel køber til den maskine, som du har stillet til auktion.

Skal du i stedet købe på auktionen, er det også en klar fordel, at denne foregår online. Du har hermed et langt bedre overblik over, hvilke maskiner, det er muligt at købe og dermed også, hvilke du er mest interesseret i.

Herudover kan også du holde dig konstant opdateret vedrørende budene, så du ved, hvornår du skal byde igen. Denne form for budrunde kan for mange virke meget lettere håndtérbar end én, hvor man mere eller mindre råber i munden på hinanden.

 


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 08.30 til 15.00 og fredag fra kl. 08.30 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Tirsdag og torsdag kl. 9-15. Ind- og udlevering dog til kl. 19 torsdag. 

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.