Traktor auktioner

Campen Auktioner er i dag et af Danmarks største auktionshuse indenfor entreprenør, landbrug og køretøjer. Det gør Campen Auktioner til et oplagt sted at starte, hvis du har en traktor, som du gerne vil have solgt, eller hvis du er på udkig efter en ny. Vi har erfaringen, der sikrer, at handlen forløber nemt og problemfrit for både sælger og køber.

Aktuelle traktor auktioner:

  

Hvorfor sælge din traktor på auktion?

Det er nemt, og der er mulighed for at gøre en god handel idet auktionen når ud til en bred vifte af potentielle bydere.

Som et af Danmarks største auktionshuse har Campen Auktioner et stort netværk af købere og stor erfaring med at afvikle maskin- og traktorauktioner. Sammen med vores målrettede og omfattende markedsføring giver det stor eksponering for vores auktioner, der sikrer, at der er mange bydere til hver auktion.

Ønsker du at sælge en traktor på en af vores maskin- og traktorauktioner, eller har du noget helt andet, som du gerne vil af med, så kontakt os på salg@campenauktioner.dk eller på tlf. 2271 5555 for en uforpligtende auktionssnak.

Salg af traktor

Når du henvender dig til Campen Auktioner med en traktor, som du gerne vil have solgt, får du tildelt en auktionsagent. Agenten er din kontaktperson gennem hele forløbet, som giver erfaren vejledning omkring salget. Han/hun er også tilgængelig til at besvare ethvert spørgsmål, som du måtte have undervejs.

I samarbejde med auktionsagenten finder I den bedste måde at sælge din traktor på. Når det praktiske er på plads, kommer traktoren på vores hjemmeside. Vores markedsføring af auktionen starter med det samme.

Du vil efter behov have løbende kontakt med din auktionsagent op til det tidspunkt, hvor auktionen slutter. Når køber har betalt og afhentet, bliver dine penge udbetalt.

Køb af traktor

Uanset om du står til en fysisk auktion eller sidder derhjemme i sofaen og byder med online, så er det nemt at byde med på vores mange traktorauktioner.

Du har som køber altid mulighed for at komme til eftersyn, hvor du kan se traktoren, før du byder på den. Der er også mulighed for at ringe til os og få svar på eventuelle spørgsmål på eftersynsdagen, hvis du er forhindret i at møde op.

Hvem er Campen Auktioner?

Campen Auktioner er et af Danmarks største og mest alsidige auktionshuse, der har erfaring med en bred vifte af forskellige typer auktioner. Vi går altid seriøst til opgaven, uanset om det er stort eller småt, som du gerne vil have solgt og vores mål er enkelt. At gøre det nemt for både sælger og køber at handle på auktion og på samme tid sørge for, at begge parter føler, at det har været en god og problemfri handel.

Hos Campen Auktioner afholder vi alt fra ophørs- og konkursauktioner til samle-, flytte- og oprydningsauktioner. Vi afholder også mange temaauktioner, herunder entreprenør- og landbrugsmaskiner, både, traktorer, veteranbiler, storkøkken med mere.

 

Afholdte traktor auktioner:

7802 NET: OPRYDNING VED BOLIGFORENING (AARHUS)

7624 NET: OPRYDNING HOBBY LANDBRUG MOMSFRI (TIM)

7434 NET: KONKURSAUKTION OVER LANDBRUG (GRINDSTED)

7399 NET: KØRETØJER; TRAKTORER OG EL-STABLERE (HVIDOVRE) 


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 9.00 til 15.00 og fredag fra kl. 9.00 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Torsdag kl. 9 - 19.

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.