Veteranbilauktioner - klassiske biler til salg

Som et af Danmarks største auktionshuse indenfor veteranbiler og specialkøretøjer er Campen Auktioner et oplagt sted at starte, hvis du står og skal have solgt ud af din veteranbilsamling, eller hvis du er interesseret i at købe et specialkøretøj. Campen Auktioner har erfaringen, der sikrer, at handlen forløber nemt og problemfrit for både sælger og køber. På vores hjemmeside har vi ofte klassiske biler til salg gennem vores bilauktioner.

Aktuelle veteranbilsauktioner:

 

Hvorfor sælge din veteranbil på auktion?

Det er nemt, og der er mulighed for at gøre en god handel idet auktionen når ud til en bred vifte af potentielle bydere.

Som et af Danmarks største auktionshuse har Campen Auktioner et stort netværk af købere og stor erfaring med bilauktioner og veteranbilsauktioner - både fysiske auktioner og netauktioner. Sammen med vores målrettede og omfattende markedsføring giver det stor eksponering for vores auktioner, der sikrer, at der er mange bydere til hver auktion.

Ønsker du at sælge en veteranbil på en af vores specialbilsauktioner, eller har du noget helt andet, som du gerne vil af med, så kontakt os på salg@campenauktioner.dk eller på tlf. 2271 5555 for en uforpligtende auktionssnak.

Salg af veteranbil

Når du henvender dig til Campen Auktioner med en veteranbil, som du gerne vil have solgt, får du tildelt en auktionsagent. Agenten er din kontaktperson gennem hele forløbet, som giver erfaren vejledning omkring salget. Han/hun er også tilgængelig til at besvare ethvert spørgsmål, som du måtte have undervejs.

I samarbejde med auktionsagenten finder I den bedste måde at sælge din veteranbil på. Når det praktiske er på plads, kommer køretøjet på vores hjemmeside. Vores markedsføring af auktionen starter med det samme.

Du vil efter behov have løbende kontakt med din auktionsagent op til det tidspunkt, hvor auktionen slutter. Når køber har betalt og afhentet, bliver dine penge udbetalt.

Køb af veteranbil

Uanset om du står til en fysisk auktion eller sidder derhjemme i sofaen og byder med online, så er det nemt at byde med på vores veteranbilsauktioner.

Du har som køber altid mulighed for at komme til eftersyn, hvor du kan se veteranbilen, før du byder på den. Der er også mulighed for at ringe til os og få svar på eventuelle spørgsmål på eftersynsdagen, hvis du er forhindret i at møde op.

Vintage bilauktioner er et godt sted at finde klassiske biler til salg. Hvis du er på udkig efter et køretøj af investeringskvalitet, kan en vintage bilauktion være det rette sted at finde den. Du kan også finde nogle gode tilbud på biler, der har brug for arbejde, men som har potentiale til at blive restaureret til deres tidligere glans. Uanset om du er en erfaren samler eller lige er begyndt, er det en god måde at finde den perfekte klassiske bil på ved at deltage i en veteranbilauktion.

Hvem er Campen Auktioner?

Campen Auktioner er et af Danmarks største og mest alsidige auktionshuse, der har erfaring med en bred vifte af forskellige typer auktioner. Vi går altid seriøst til opgaven, uanset om det er stort eller småt, som du gerne vil have solgt og vores mål er enkelt. At gøre det nemt for både sælger og køber at handle på auktion og på samme tid sørge for, at begge parter føler, at det har været en god og problemfri handel.

Hos Campen Auktioner afholder vi alt fra ophørs- og konkursauktioner til samle-, flytte- og oprydningsauktioner. Vi afholder også mange temaauktioner, herunder entreprenør- og landbrugsmaskiner, både, traktorer, veteranbiler, storkøkken med mere.

 

Afholdte veteranbilsauktioner:

7979 FYSISK: SPECIALBILSSAMLING VITACARS MOMSFRI (RANDERS)

7878 NET: SOMMERAUKTION SPECIALKØRETØJER (HELE LANDET)

7777 NET: SPECIALKØRETØJSAUKTION (HELE LANDET)

7500 FYSISK: SPECIALKØRETØJER (RANDERS)

7316 NET: SPECIALBILAUKTION (BRØRUP)

7244 NET: SPECIALBILSAUKTION M.M. (AALBORG)


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 9.00 til 15.00 og fredag fra kl. 9.00 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Torsdag kl. 9 - 19.

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.