Konkurssalg

Virksomheder, der ikke kan betale dens kreditorer, kan risikere at gå konkurs, hvilket er ubehageligt for alle de parter, der er involveret. Når en virksomhed går konkurs, overtager en kurator virksomheden, og denne kurator vil ofte være en advokat. Kuratorens job er at sikre, at virksomheden kan tilbagebetale så meget gæld som muligt, hvilket blandt andet kan gøres ved at sætte virksomhedens aktiver til salg og sælge dem til højest bydende. Du kan ved Campen Auktioner sætte dit konkursbo til salg eller byde på andres konkurssalg.

Opret et konkurssalg hos Campen auktioner

Er du kurator for en virksomhed og forsøger at sikre, at virksomhedens kreditorer kan blive betalt for at mindske virksomhedens gæld? Så kan du med fordel kontakte Campen Auktioner, så vi kan hjælpe dig med at indfri dette. Det er både muligt at afholde auktioner i en virksomheds egne lokaler, ligesom det er muligt at få flyttet en virksomheds effekter ud til Campen Auktioners auktionslokaler. På Campen auktioner er der ikke grænser for, hvad der kan sælges på auktion, og der afholdes både fysiske og online auktioner over alt fra køretøjer, kontorinventar, elektronik og byggematerialer. Har du spørgsmål til meget særlige eller specifikke effekter, kan du kontakte os på telefon eller mail.

Find effekter af høj værdi til fordelagtige priser

Det man kan finde på konkursauktioner afhænger naturligvis af, hvad det er for nogle virksomheder, der sælger ud af deres aktiver. Det er ofte produkter fra varelagre eller restpartier, der sælges. Har du en virksomhed, der er tilsvarende nogle af de virksomheder, som afholder konkurssalg hos Campen? Så kan du være heldig at finde brugbare og relevante produkter til fordelagtige priser på sådanne auktioner. Ved at købe gennem auktion, hjælper du den konkurs begærede virksomhed, skåner miljøet og tilgodeser din egen virksomheds økonomi. Det er dog ikke nødvendigvis tilfældet, at de produkter, du byder på, er brugte, da mange konkurs begærede virksomheder ligger inde med fyldte varelagre med helt nye produkter.

Campen auktioner

Campen Auktioner er et auktionshus, der er beskikket af justitsministeriet. Hos Campen Auktioner kan du sælge ud af dine eller andres ejendele, hvilket for eksempelvis gælder, hvis du skal tømme et dødsbo, eller hvis du er kurator for et selskab, der er begæret konkurs. Samtidig er auktionshuset et godt sted for dig, der søger effekter af god kvalitet, til en god pris. Det gælder for eksempelvis, hvis du har en tømrervirksomhed og søger en masse maskiner og værktøj af god kvalitet. Det er endda også muligt at finde byggematerialer, for eksempelvis træ, sten og forskellige metaller. Byder du på effekter fra konkurssalg, vinder du på mange områder. Du kan nemlig både hjælpe en virksomhed, der forsøger at tjene penge til dens kreditorer, du kan omfavne genbrug og gøre noget godt for miljøet, og du kan spare tusindvis af kroner på de effekter, du alligevel skulle have købt til din virksomhed. Der er altså mange fordele ved at købe effekter på Campen Auktioner, frem for at købe fra nyt. 


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 9.00 til 15.00 og fredag fra kl. 9.00 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Torsdag kl. 9 - 19.

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.