Landbrugsmaskiner på Auktion

De fleste mennesker kender til det med at stå og mangle et eller andet. Det kan enten være en lille ting du lige kommer i tanke om, men det kan også være en lidt større ting du har gået og overvejet længe. Det kan eksempelvis være du står og mangler en helt specifik landbrugsmaskine, eller bare gerne vil se hvad der er af spændende maskiner. Men det kan være svært helt at finde ud af, hvor man skal købe dem henne, så man er sikker på at finde det helt rigtige. Det kan også bare være du ikke har lyst til at købe maskinerne fra ny, eller du aldrig siger nej til et godt loppefund og derfor gerne vil købe dine ting på auktion. Uanset hvad, kan du læse mere om landbrugsmaskiner på auktion.

Aktuelle landbrugsmaskine auktioner:

 

Find dine landbrugsmaskiner på auktion

Der kan være mange forskellige måder at finde sine nye landbrugsmaskiner på, og de kommer i mange forskellige prisklasser. Men det er ikke altid sådan at alt skal være nyt. Derfor, hvis du har en lille kræmmer gemt i maven, kan det være en god ide at finde dine landbrugsmaskiner på auktion. Det kan også være du ikke helt ved hvad du går efter, og derfor bare gerne vil se på udvalget og blive fristet, hvis der skulle være noget interessant. Uanset hvad, har du gode muligheder for at finde dine landbrugsmaskiner på auktion.

Derfor bør du købe dine maskiner på auktion

Der kan være mange forskellige grunde til at købe landbrugsmaskiner på auktion. Det kan eksempelvis være du skal have en helt speciel maskine, du ikke har mulighed for at finde andre steder. Men det kan også være du ikke har lyst til at købe din landbrugsmaskine fra ny, fordi den er alt for dyr. Når du handler dine ting på auktion, har du mulighed for at finde ting af god kvalitet, samtidig med at du ofte kan få dem til en god pris.

Fysiske og online auktioner

Hvis du gerne vil finde dine landbrugsmaskiner på auktion, er det værd at vide, at der er flere forskellige måder at deltage i en landbrugsmaskine-auktion. Den første måde du kan deltage i auktionen, er ved at deltage i online auktioner, hvor du har mulighed for at handle dine landbrugsmaskiner hjemme foran computeren. Når du handler på en online auktion, foregår det sådan, at de landbrugsmaskiner du har mulighed for at byde på vil blive lagt op på en hjemmeside, hvor du har mulighed for at byde på varen. På online auktioner, har du også mulighed for at følge med i auktionen og se om varen bliver din.

Men der findes også andre måder at afholde landbrugsmaskine-auktioner. Du har eksempelvis mulighed for at købe dine maskiner ved en fysisk auktion. Det vil altså sige, at hvis det ikke er noget for dig at sidde hjemme foran computeren og købe dine landbrugsmaskiner, har du mulighed for at komme til en fysisk auktion og se varen, hvorefter du har mulighed for at byde på varen.

 

Afholdte landbrugsmaskine auktioner:

7802 NET: OPRYDNING VED BOLIGFORENING (AARHUS) 

7624 NET: OPRYDNING HOBBY LANDBRUG MOMSFRI (TIM)

7434 NET: KONKURSAUKTION OVER LANDBRUG (GRINDSTED)


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 9.00 til 15.00 og fredag fra kl. 9.00 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Torsdag kl. 9 - 19.

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.