MC auktion - Find din nye motorcykel på auktion 

Rigtig mange mennesker går med en drøm om at få en motorcykel eller få skiftet den gamle ud med noget andet. Men det kan være svært helt at finde ud af, hvor og hvordan du skal købe din nye motorcykel, da der er rigtig mange forskellige muligheder for køb af mc. Hvis du gerne vil have en brugt motorcykel og har en lille kræmmer gemt i maven, er det en god ide at kigge efter MC auktioner. På en MC auktion har du mulighed for at finde og byde på netop den motorcykel du har ledt efter. Campen Auktioner A/S er Danmarks største når det gælder salg af motorcykler. Du kan her på siden læse mere om, hvilke muligheder du har inden for MC auktioner.

Aktuelle motorcykel auktioner:

 

 

Hvorfor købe på cykelauktion?

Køb din nye motorcykel på MC auktion 

Der kan være rigtig mange forskellige måder, hvorpå du kan finde din nye motorcykel. Og derfor kan det være svært helt at finde frem til, hvordan du skal finde din kommende MC. Oftest, afhænger det også af om du skal købe en ny eller brugt motorcykel. Hvis du gerne vil have en brugt motorcykel, bør du overveje at købe den på en MC auktion. Der er mange fordele ved at købe din nye MC på auktion. En af de største er at du kan få en god motorcykel for relativt få penge. Det kan også være du har gået og ledt efter en helt speciel motorcykel, der ikke længere er på markedet – så er chancen for at få din drøm indfriet med MC auktion på siden her. 

Online MC auktion 

Der er flere forskellige måder at holde MC auktion på. En af de måder er en online auktion. En online auktion foregår på den måde, at der er oprettet et katalognummer for hver motorcykel, der er på auktion, og som du har mulighed for at byde på. Når du finder en interessant motorcykel, du gerne vil afgive et bud på, er det vigtigt at du sætter dig ind i hvor varen skal afhentes og hvornår den skal afhentes. Når du afgiver et bud på en online MC auktion, foregår det på den måde at du angiver det beløb du ønsker at byde for varen. Online auktioner for MC er en nem måde at byde på motorcykler online. 

Fysisk MC auktion 

Hvis online auktioner ikke er noget for dig, er det stadig muligt at købe din nye MC på en fysisk MC auktion. En fysisk MC auktion foregår på samme måde som andre normale auktioner, hvor varen kan gennemgås ved eftersyn forud for en byderrunde, hvor du har mulighed for at byde på motorcyklen. Det gode ved en fysisk MC auktion er, at du har mulighed for at se motorcyklen fysisk inden køb. Hvis du gerne vil til fysisk MC auktion og have din nye motorcykel med hjem samme dag, har du mulighed for at finde tid og sted for planlagde auktioner på hjemmesiden her. 

Afholdte motorcykel auktioner:

7599 NET: MC AUKTION MAJ (EBELTOFT) 

7500 FYSISK: SPECIALKØRETØJER (RANDERS)

7488 NET: MC RESERVEDELE OG OPHUGNINGS MC (HORSENS)

7431 NET: MOTORCYKELAUKTION MOMSFRI (EBELTOFT)

7283 NET: MC AUKTION (EBELTOFT)

7174 NET: MOTORCYKELAUKTION JANUAR (EBELTOFT)


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 9.00 til 15.00 og fredag fra kl. 9.00 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Torsdag kl. 9 - 19.

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.