Restaurant inventar på auktion

Står du og drømmer om at åbne en restaurant, eller give din restaurant et nyt liv med nyt inventar. Men har du svært ved at finde ud af, hvor og hvordan du skal skaffe nyt inventar til din restaurant, fordi der er så mange forskellige muligheder, kan det være vi har løsningen til dig. Du har nemlig mulighed for at købe dit restaurant inventar på auktion. Hvis du gerne vil have kvalitets restaurant inventar, og der er gemt en lille kræmmer i dig, kan det være en glimrende mulighed at købe dit inventar på auktion. Når du køber dit restaurant inventar på auktion, har du mulighed for at byde på lige netop det inventar du synes passer godt til din restaurant. På siden her har du mulighed for at læse mere om restaurant inventar på auktion. 

Aktuelle restaurant inventar auktioner:

 

 

Hvorfor købe på auktion? 

Der kan være mange forskellige grunde til at købe sine ting på auktion. For nogle mennesker er auktion det perfekte sted at gå på opdagelse og finde ting man ikke lige havde regnet med, mens det for andre mennesker er den perfekte mulighed for at gå direkte efter de møbler eller inventar man er på udkig efter. Uanset hvad, er en auktion en god mulighed for at finde specielle ting, af god kvalitet, du kan få til en rigtig god pris. Og ikke nok med det, kan du få din restaurant til at se ud som ingen andres. 

Restaurant inventar på auktion 

Når du står og skal indrette en restaurant, er der rigtig mange forskellige ting man skal have styr på. En af de ting er inventaret i restauranten. Men hvis man gerne vil have noget unik i sin restaurant, kan det være svært helt at finde frem til, hvordan man skal skaffe det. Derfor kan en auktion med restaurant inventar være det helt perfekte bud på, hvordan du finder det helt rigtige inventar. På Campen auktioner, har du mulighed for at finde et stort udvalg af restaurant inventar på auktion, så du ikke skal gå tomhændet hjem. 

Online og fysisk auktion af restaurant inventar 

Der er mange forskellige måder at afholde en auktion af restaurant inventar på. En måde at afholde auktion på, er ved at have en online auktion. Denne type auktion foregår ved at man opretter et auktions opslag for det inventar, der er mulighed for at byde på.  Hvis der er noget inventar du du finder interessant til din restaurant, har du mulighed for at klikke på auktion opslaget og afgive et bud. Online auktioner er en nem og enkel måde at byde på varerne på, uanset hvor du befinder dig henne. 

Hvis online auktioner ikke er noget for dig, kan det være du skal prøve dig frem med en fysisk auktion. Det gode ved en fysisk auktion, er at man har mulighed for at komme og se restaurant inventaret i virkeligheden. Hvis du ser hvad du kan lide, har du mulighed for at tage dit inventar direkte med hjem under armen. Der er fordele og ulemper ved begge typer af auktioner. 

Afholdte restaurant inventar auktioner:

7439 NET: EKSKLUSIVE KØKKENKNIVE (HELE LANDET) FRI FRAGT

7414 NET: OPHØR STORKØKKEN OG KØLE- FRYSERUM (KOLDING)

7344 NET: OPHØR GRILLBAR & STORKØKKEN (SPJALD)

7393 NET: STORKØKKEN M.M. (VOJENS)

7386 NET: STORKØKKENAUKTION (RANDERS)

7362 NET: KYSTCENTRET - KØKKEN OG INVENTAR (THYBORØN)

7385 NET: UGEAUKTION STORKØKKEN UGE 10 & 11 (RANDERS)

7344 NET: OPHØR GRILLBAR & STORKØKKEN (SPJALD)

7332 NET: STORKØKKEN OG GULVVASKERE (VOJENS)

7364 NET: MENU LAMPER, PLATTER M.M. (HELE LANDET) FRI FRAGT

7285 NET: UGEAUKTION STORKØKKEN UGE 7 & 8 (RANDERS)

7267 NET: OPHØR KONDITOR (RANDERS)

7220 NET: STORKØKKEN (NYRUP)

7155 NET: KONKURS MADFABRIKKEN (MIDDELFART)

7160 NET: BRUGSKUNST DESIGN MENU (RANDERS)

7116 NET: UGEAUKTION STORKØKKEN UGE 2-3 (RANDERS)


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 08.30 til 15.00 og fredag fra kl. 08.30 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Tirsdag og torsdag kl. 9-15. Ind- og udlevering dog til kl. 19 torsdag. 

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.