Rideudstyr på auktion

Har du lige købt hest, og står du og mangler det rette udstyr, har vi hos Campen Auktioner det helt rette rideudstyr på auktion. Rideudstyret er af en god kvalitet, og hos Campen Auktioner vil du oftest kunne finde det rette rideudstyr til både rytter og hest. Hos os kan du finde alt fra en hestesaddel til baneplaner, og til priser som ofte er langt billigere end hos de enkelte forhandlere af rideudstyr.  Foruden udstyr til hesteejere og heste kan du hos Campen Auktioner også finde staldudstyr, til dig der holder flere heste.

Aktuelle rideudstyr auktioner:

 

Klæd hest og rytter godt på

Når man investerer i en hest, er det vigtigt at man har ret rette rideudstyr til både hest og rytter. Dette betyder ikke, at alt rideudstyret nødvendigvis behøver at komme direkte fra fabrikken eller som ny fra butikken. Rideudstyr som saddel, stigbøjle, gjorde og dækkener kan sagtens være i rigtig god stand selvom det er brugt, og der er ingen grund til at frygte lidt slitage, som der ofte kan være når man handler med udstyr på auktioner.

Det vigtigste når man køber hest er, at man har noget rideudstyr som fungerer, og som er komfortabel for både hest og rytter. Heste har således brug for både flere typer af tilbehør, lige fra dækkener, børster, reflekser og hjelme til hutter, tøjler og plejeprodukter. Ligeledes har rytteren stor gavn af også at være klædt ordentligt på, ligesom at der i stalden hvor hesten har sin daglige gang, er behov for flere typer af inventar til at skabe komfort for hesten.

Ridning er dyr hobby

Få hobbyer er så dyre som heste og ridning. At købe rideudstyret brugt på auktion kan derfor gøre en i forvejen rigtig dyr hobby noget mere overkommelig rent økonomisk, så også dem uden en fyldt pengepung har råd til at holde hest. Fordelen ved at købe rideudstyr brugt er foruden prisen, som oftest er langt billigere end fra ny, også at en del af rideudstyret er redet og gået til, hvilket både hest og ejer vil sætte pris på. Det er nemlig ikke kun mennesker som har behov for at gå vores udstyr til. Ligeså har hestene. Pengene der spares ved at handle rideudstyr med Campen Auktioner, kan så frit spenderes på anden vis, såsom til plejemidler til hesten eller ekstra udstyr til rytteren for eksempel.

Er det en risiko ved at købe brugt rideudstyr på auktion?

Når du handler på campenauktioner.dk, fungerer Campen Auktioner som mellemmand mellem køber og sælger. Når du handler på sitet her, om så det er rideudstyr eller biler, handler du altså med en vare som var den beset. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne og varebeskrivelsen grundigt igennem, for at sikre dig, at rideudstyret der er på auktion lever op til de krav du måtte have for udstyret. 

 

Afholdte rideudstyr auktioner:

7209 NET: OPHØR HESTEUDSTYRSBUTIK (VOJENS)


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 08.30 til 15.00 og fredag fra kl. 08.30 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Tirsdag og torsdag kl. 9-15. Ind- og udlevering dog til kl. 19 torsdag. 

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.