Sælg på auktion - Privat og erhverv

Alle kan indsætte varer på vores auktioner – vi modtager både fra privat og erhverv.

Det er let at sælge varer hos Campen Auktioner A/S. Du indleverer blot dine varer, og vi får dine kontakt- og kontooplysninger. Du skal sørge for at varen er præsentabelt og pænt arrangeret til foto til auktionskataloget. Varen skal være håndterbar og parat til at sætte på plads, hvis ikke der er lavet en klar aftale om andet.

Bemærk, at Campen Auktioners personale vurderer, hvilken auktion en given vare skal sættes på. Men kan ikke på forhånd bestemme sig for en auktion, uden at det er bekræftet fra Campen Auktioners personale.

Vi sætter varen på auktion, og ca. 28 dage efter auktionens sidste udleveringsdag modtager du penge samt komplet opgørelse over dine solgte varer. I denne afregning modregner vi salgssalær – du skal altså ikke betale salær forud.

Kontakt os for info om salær for sælger.

Vedrørende indlevering af varer:

Alle indsættere bedes skrive en seddel med beskrivelse og sætte den på hver af deres indleverede effekter. Husk, at det vil give den bedste salgspris at have så fyldestgørende tekst i kataloget som muligt. Du kan lave beskrivelserne hjemmefra, eller du kan gøre det hos os.

Indsætters oplysninger om deres varer skal være sande og oprigtige. Hvis en handel skal annulleres og krediteres, som følge af at informationer bevidst tilbageholdes, kan Campen Auktioner A/S opkræve salær for tabt fortjeneste og arbejdstid. 

Du kan ringe på tlf. 2271 5555 og få dit indsætternummer. Hvis nummeret er sat på dine effekter, vil det forkorte ekspeditionstiden ved indlevering.

Evt. påfyldning af benzin/diesel udfaktureres til indsætter, ligesom starthjælp og transport er på indsætters regning. Indsætter indestår for at køretøjet er gældsfrit. 

Vi forbeholder os retten til at afvise varer, der ikke findes egnede til auktion.

Vi modtager ikke brugte møbler med mindre de er af en hvis værdi eller fra en kendt designer. Brugt tøj, brugte dæk og gamle hvidevarer modtages heller ikke. Enhver palle der sættes på auktion bør have en værdi på mindst 200 kr. På fysiske auktioner mindst 500 kr. Hav venligst dette in mente, når du indleverer varer.

Opkøb af effekter fra konkurs- eller dødsbo

Gennem vores samarbejdspartnere kan vi tilbyde at opkøbe konkurser og dødsbo. Kontakt os for yderligere information. 

 

Formular til vores sælgere

 

 

 

 

Trustpilot
Dont show again.