Konkurs- og ophørsauktioner for advokater

Står du som advokat med et konkursbo eller et ophør over en virksomhed, så kan du med fordel overveje at sælge al materiel, inventar m.m. på auktion. En auktion er en nem, hurtig og profitabel måde at administrere salget på, der sikrer, at I hurtigt kan komme videre og få afsluttet sagen.

Vi ved, at der er mange opgaver og meget arbejde forbundet med at afhænde aktiverne i et konkursbo og ved ophør af en virksomhed, da aktiverne kan bestå af mange forskellige ting, fx et overskudslager, kontorinventar, driftsmateriel og meget andet. Vi tilbyder en salgsproces, hvor I blot overlader lokaler og tilknyttede aktiver til os, så klarer vi resten. I skal herefter ikke gøre andet end at vente på, at salgsprovenuet bliver udbetalt til jer.

Har I et konkursbo eller et ophør over en virksomhed, som I gerne vil have solgt på auktion, så kontakt os på mail@campenauktioner.dk eller på tlf. 2271 5555 for en uforpligtende auktionssnak. I vil herefter blive kontaktet af en af vores dygtige auktionsagenter, der gerne kommer på besøg ved virksomheden og besigtiger effekterne. I laver en aftale, og vi står for alt omkring salget. Der vil selvfølgelig være løbende kontakt med auktionsagenten, ligesom I løbende vil blive holdt opdateret i salgsforløbet.

Hvorfor vælge Campen Auktioner?

Campen Auktioner har igennem de sidste 10 år fået opbygget en stor erfaring med at afholde mange forskellige typer af konkurs- og ophørsauktioner. Intet er for stort eller småt.

Med mere end 1.000.000 unikke besøgende om året, et bredt netværk og effektiv markedsføring er vi i dag en af Danmarks største auktionshuse. Vi har erfaringen til at rådgive jer i, hvordan konkursboet sælges bedst muligt og netværket til at få auktionen ud til vores mange brugere.

Auktioner i vores lokaler

Det er også muligt at få transporteret effekter mv. til en af vores afdelinger i Randers, Nyrup eller i Broager. Auktionen vil i den forbindelse finde sted ved os, og konkursboets lokaler kan blive tømt hurtigere.

I er altid velkommen til at kontakte os på mail@campenauktioner.dk eller på tlf. 2271 5555, hvis I har uddybende spørgsmål til det praktiske ved at afholde en konkurs- eller ophørsauktion.

Trustpilot
Dont show again.