Storkøkken inventar på auktion

Her hos Campen Auktioner finder du en særskilt kategori, der tilbyder dig at gå på opdagelse i alt indenfor storkøkken inventar på auktion. Aktivitetsniveauet på vores side for storkøkken inventar på auktion er altid højt, for kategorien er utrolig populær og velbesøgt året rundt. Den store aktivitet viser sig særligt i form af de mange katalognumre i kategorien, som med korte intervaller kommer ind og ud af huset her hos Campen Auktioner, og det er vi stolte af. Storkøkken inventar på auktion viser sig at være til gavn for såvel købere som sælgere, for igennem vores auktionshus får konkursramte eller af andre årsager nedlukkede storkøkkener mulighed for at videresælge godt og gedigent inventar til en god pris for nyetablerede ejere. 

Aktuelle storkøkken inventar auktioner:

7622 NET: OPRYDNINGSAUKTION STORKØKKEN (RANDERS)

7610 NET: UGEAUKTION STORKØKKEN UGE 19-20 (RANDERS) 

 

 

Find alt indenfor storkøkken inventar på auktion 

På siden her kan du gå på opdagelse i vores store sortiment, hvor du vil finde alt, hvad du er på udkig efter og mere til. Uanset hvilke elementer du søger af storkøkken inventar på auktion, vil du både finde de gængse varer såsom afryddervogne, industriopvaskere, køle- fryseskabe, rustfri køkkenborde, displaykølere, men også de mere specielle varer såsom en elektrisk shawarmagrill eller en professionel paninigrill. Fælles for de mange produkter indenfor storkøkken inventar på auktion hos os er, at du kan spare mange penge ved at købe inventaret brugt. 

Storkøkken inventar på auktion til selvstændige erhvervsdrivende 

Hvis du for eksempel er selvstændig erhvervsdrivende inden for restauration og service, er vores udvalg af storkøkken inventar på auktion det ultimative start-up til caféer, barer, restauranter. Der er som regel rigtigt mange penge at spare ved at købe elementerne brugt, og i og med at flere af katalognumrene stammer fra konkursramte restauranter og caféer, er kvaliteten professionel og perfekt til dig og din virksomhed uanset alder og erfaring. Her på siden vil du blive overrasket over det imponerende udvalg af storkøkken inventar på auktion. 

Institutioner på udkig efter storkøkken inventar på auktion

Blandt flere af elementerne under kategorien her på siden finder du inventar, som egner sig godt til storkøkkener på forskellige større og mindre institutioner. Vores udvalg af storkøkken inventar på auktion er med andre ord et perfekt supplement af inventar til alle former for institutioner med et storkøkken. Ofte er vores storkøkken inventar på auktion særligt populært blandt forskellige skoler, dagtilbud og arbejdspladser med kantineordning. På siden her finder du derfor blandt andet serveringsborde, service, salatbarer og alt det, der normalt hører sig til i en kantine eller et storkøkken i institutionen eller på arbejdspladsen. 

Kvalitet og funktionalitet på storkøkken inventar på auktion  

Af billederne og produktbeskrivelsen på det enkelte katalognummer under storkøkken inventar på auktion kan du danne dig et klart indtryk at varens stand og kvalitet, inden du beslutter dig for at byde på varen. Når du er på udkig efter storkøkken inventar på auktion ved vi godt, at varernes kvalitet og funktionalitet er altafgørende for dig som kunde. Vi viser dig flere billeder af varen under katalognummeret, og i produktbeskrivelsen fremgår de væsentligste beskrivelser af emnet, så du er velinformeret om den vare, du eventuelt vil byde på. Hos Campen Auktioner har vi med stor sandsynlighed det, du søger indenfor storkøkken inventar på auktion, så se dig derfor om på siden her for dit næste bud.

Aktuelle storkøkken inventar auktioner:

7536 NET: STORKØKKEN M.M. (VOJENS)

7414 NET: OPHØR STORKØKKEN OG KØLE- FRYSERUM (KOLDING)

7344 NET: OPHØR GRILLBAR & STORKØKKEN (SPJALD)

7393 NET: STORKØKKEN M.M. (VOJENS)

7386 NET: STORKØKKENAUKTION (RANDERS)

7385 NET: UGEAUKTION STORKØKKEN UGE 10 & 11 (RANDERS)

7332 NET: STORKØKKEN OG GULVVASKERE (VOJENS)

7344 NET: OPHØR GRILLBAR & STORKØKKEN (SPJALD)

7285 NET: UGEAUKTION STORKØKKEN UGE 7 & 8 (RANDERS)

7267 NET: OPHØR KONDITOR (RANDERS)

7220 NET: STORKØKKEN (NYRUP)

7155 NET: KONKURS MADFABRIKKEN (MIDDELFART)

7160 NET: BRUGSKUNST DESIGN MENU (RANDERS)

7116 NET: UGEAUKTION STORKØKKEN UGE 2-3 (RANDERS)


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 08.30 til 15.00 og fredag fra kl. 08.30 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Tirsdag og torsdag kl. 9-15. Ind- og udlevering dog til kl. 19 torsdag. 

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.