Tøj på auktion

Overvejer du at sælge noget af dit tøj på auktion? Eller er du nysgerrig omkring at købe tøj på auktion, eller omkring hvilken slags tøj, man egentlig kan købe på en auktion? Så er du kommet til det rette sted. Campen Auktioner er specialister i auktion – og det gælder alle slags auktioner. Også tøj på auktion. For selvom det måske er de færreste, der tænker over, at man faktisk kan købe og sælge tøj på auktion, så er det faktisk helt normalt. Der bliver hver dag købt og solgt utrolig meget tøj, og meget af dette forhandles på auktioner. Oftest er det større varepartier, fejlkøb, udgåede varer eller anden sortering, der bliver sat til salg på auktioner. Med andre ord er der mulighed for at gøre nogle rigtig gode handler, når man køber eller sælger sit tøj på auktion.

Afhængigt af hvilken portal du vælger at kigge efter tøj auktioner på, kan det variere meget hvilke typer af tøj, sko og accessories, der bliver købt og solgt. For som regel er det mest mærkevare tøj, der bliver købt og solgt. Det er nemlig disse ting, der som regel er mest rift om og derfor giver mest mening at have en budrunde på. Men ikke desto mindre, finder man også andre slags tøj på auktion. Er det ikke mærkevarer, vil det dog som regel oftest være større partier af tøj, der bliver auktioneret. Dog findes der varepartier i alle størrelser, både store og små og i mange forskellige kategorier, både til mænd, kvinder og børn. Der er altid altså et hav af forskellige slags tøj på auktion, som du kan byde på.

Aktuelle tøj auktioner:

7642 NET: BRUDE- , FEST- & GALLAKJOLER MM. MOMSFRI (RANDERS) 

 

Sælg dit tøj på auktion

At sælge sit eget tøj på auktion fungerer på en lidt anderledes måde end at sætte det til salg på andre online markedspladser eller fysiske markeder. Først og fremmest skal du nemlig have dine varer vurderet i forhold til pris samt hvilken auktion, dine varer skal sælges på. Det er ganske nemt at sælge tøj på auktion, det kræver blot, at du indleverer de varer, du ønsker at sælge hos os samt at du giver os dine kontaktoplysninger. Efterfølgende vil dine varer blive sat til salg på en auktion, hvorefter du vil modtage det beløb, som varerne er blevet solgt for. Dette sker som regel inden for cirka 28 dage. Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er al slags tøj, der kan sælges på auktion. Hvis tøjet er meget brugt eller slidt, eller ikke er af en vis kvalitet, er det ikke sikkert, at du kan sælge netop dette tøj på en auktion.

Køb mærkevaretøj på auktion

Du vil helt sikkert ofte kunne finde mange forskellige slags tøj på auktion og især mærkevaretøj. Det er nemlig typisk tøj fra eksklusive mærker og i høj kvalitet, der er godt at købe og sælge på auktion. Det er derfor også primært denne type tøj, du kan købe og sælge hos Campen Auktioner. Det vil derfor også sige, at du har mulighed for at gøre nogle rigtig gode køb og fund, hvis du går på jagt efter mærkevaretøj på auktion.

 

Afholdte tøj auktioner:

7543 NET: FORÅRSAUKTION DAME- OG HERRETØJ (TOMMERUP) 

7395 NET: HERRETØJ MÆRKEVARER (RANDERS)

7446 NET: DESIGNERTØJ I STORE PARTIER (NYRUP)

7377 NET: MÆRKEVARE HERRETØJSAUKTION (RANDERS)


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 08.30 til 15.00 og fredag fra kl. 08.30 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Tirsdag og torsdag kl. 9-15. Ind- og udlevering dog til kl. 19 torsdag. 

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.