Våben auktion

Her hos Campen Auktioner finder du lidt af hvert. Også hvad angår våben. Vi har flere våbenauktioner, hvor interesserede købere og sælgere kan købe alt fra nye og gamle jagtgeværer til antikke våben, der kun kan købes på våben auktioner såsom hos Campen Auktioner. At købe dit våben brugt på en våben auktion, kan der være mange fordele ved. Blandt andet at du kan være heldig at finde antikke våben, som ikke kan købes som nye, men også i forhold til prisen, hvor der ofte kan være gode penge at spare.

Aktuelle auktioner:

 

Sælg dine jagtvåben på auktion

Er du stoppet med at gå på jagt, eller vil du bare af med et af dine jagtvåben, kan du sælge dine jagtvåben på Campen Auktioners jagtvåben auktion. At sælge dine jagtvåben online på en jagtvåben auktion, gør salget noget lettere for dig, samtidigt med at dine varer eksponeres og vises for rigtig mange mulige interesserede. Nogle gamle jagtvåben kan endda være mange penge værd, hvis der er tale om særlige modeller, der samtidigt er velbevaret. Er dette tilfældet, kan der være gode penge at hente i en jagtvåben auktion.

Efterspørgsel på jagtvåben og antikke våben

Vi opkøber og sælger alt fra restpartier til særlige partier til enkelte, eksklusive og sjældne våben. Uanset om du er privat eller erhverv og står med et parti du gerne vil af med, kan Campen Auktioner hjælpe dig.

Vi tager os af hele processen fra vurdering til salg til distribuering. Det eneste du skal gøre er: At indlevere varerne og sørge for at genstandene ser præsentable ud til fotografering til auktionskataloget. Våbnene skal være håndterbare og parate til, at vi kan sætte dem på plads, medmindre der er lavet en klar aftale om noget andet. Du kan læse mere om betingelserne for dig, som sælger her.

Vurdering af antikke våben

Det er ikke kun jagtvåben vi sælger, hvor vi også har antikke våben auktion. Disse antikke våben bliver blandt mange anset som værende samlervarer, og kan af og til koste mange tusind kroner. Disse antikke våben bliver af flere derfor også handlet som investeringer, hvilket kan gøre det svært nogle helt at vurderer prisen på deres antikke våben. Før du handler dine antikke våben på vores antikke våben auktion, har du derfor altid mulighed for at få vores hjælp til vurderingen af dine antikke våben. Er du interesseret i at benytte dig af denne service, eller har bruge for råd og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere på mail mail@campenauktioner.dk eller telefon +45 2271 5555.

Køb og salg af våben på auktioner

Foruden jagtvåben og antikke våben, sælger vi også ganske almindelige våben på vores våbenauktioner på Campen Auktioner. For dig der er interesseret i at købe et våben på en af vores våbenauktioner, har du af og til mulighed for at finde nogle rigtig gode tilbud. Når du handler og i særdeleshed køber brugbare våben, skal du dog huske, at visse våben kræver en våbenlicens. Denne bedes du altid fremvise, om så du handler på vores online våben auktion eller direkte hos sælger igennem os.

Hvorfor skal jeg købe mine våben brugt?

Der er mange gode grunde til, at du skal købe dine våben brugt på en våben auktion. Først om fremmest er der prisen, som ofte er meget lavere, end hvis våbnet skulle købes som ny. Mange våben kan holde i mange år og med lidt vedligeholdelse og finpudsning, kan selv et gammelt gevær blive så godt som ny. En anden god grund til at handle på en våbenauktion er muligheden for at finde gemte skatte. Nogle våben - herunder de antikke våben - sælges nemlig ikke længere på det frie marked. Her er det altså nødvendigt at gå på våben auktion for at finde disse våben.

 

Afholdte auktioner:

7787 NET: VÅBENAUKTION HANEGEVÆRER (RANDERS) 

 


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 9.00 til 15.00 og fredag fra kl. 9.00 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Torsdag kl. 9 - 19.

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.