Våben auktion

Her hos Campen Auktioner A/S finder du lidt af hvert. Også hvad angår våben. Vi har flere årlige våbenauktioner, hvor interesserede kan købe alt fra nye og gamle jagtvåben som glatløbede haglvåben og riflede våben. At købe dit våben brugt på en våbenauktion, kan der være mange fordele ved, blandt andet kan du være heldig at finde antikke våben, som ikke produceres mere. Der er også ofte gode penge at spare. På samme auktioner finder du også jagttilbehør.

Aktuelle auktioner:

 

Køb og salg af våben på auktioner

Når du handler og i særdeleshed køber brugbare våben, skal du huske at have de rette tilladelser og du skal være fyldt 18 år. Du bedes altid fremvise gyldige/originale tilladelser og legitimation, om så du handler på vores online eller fysiske våbenauktion.

Vi formidler og sælger alt fra restpartier til særlige partier til enkelte, eksklusive og sjældne våben. Uanset om du er privat eller erhverv og står med et parti du gerne vil af med, kan Campen Auktioner A/S hjælpe dig. Vi tager os af hele processen fra vurdering til salg til distribuering. Læs mere om dine betingelser som sælger her (link).

Kontakt os på mail@campenauktioner.dk eller telefon +45 2271 5555 for at høre mere.

Kontakt også gerne vores våbenekspert, Jens O. Pedersen forud og få en uforpligtende snak. Han træffes bedst mandag mellem kl. 10-14 på telefon +45 2921 6749 eller e-mail jop@campenauktioner.dk.

Hvorfor skal jeg købe mine våben brugt?

Der er mange gode grunde til, at du skal købe dine våben brugt på en våbenauktion. Først om fremmest er der prisen, som ofte er meget lavere, end hvis våbnet skulle købes som ny. Mange våben kan holde i mange år og med lidt vedligeholdelse og finpudsning, kan selv et gammelt gevær blive så godt som ny. En anden god grund til at handle på en våbenauktion er muligheden for at finde gemte skatte. Nogle våben - herunder de antikke våben - sælges nemlig ikke længere på det frie marked. Her er det altså nødvendigt at gå på våbenauktion for at finde disse våben.

Sælg dine jagtvåben og dit jagttilbehør på auktion

Er du stoppet med at gå på jagt, eller vil du bare af med et af dine jagtvåben, jagtknive og tilbehør, kan du med fordel sælge dine på Campen Auktioners våbenauktion. Det samme gør sig gældende for medfølgende, lovlig ammunition.

At sælge dine våben online på en våbenauktion gør salget lettere for dig, samtidigt med at dine varer eksponeres og vises for rigtig mange mulige interesserede. Nogle særlig smukke og ældre våben kan endda være mange penge værd, hvis der er tale om modeller, der er særligt velbevarede.

Våben som Campen Auktioner A/S formidler, og påkrævede tilladelser:

 • Pistoler og revolvere/skytteforeningsvåben
  • Kræver SKV-tilladelse
 • Blankvåben, f.eks. sabler, kårer, bajonetter og stikvåben.
  • Alt med en klingelængde på mere end 7 cm. kræver blankvåbentilladelse samt billedlegitimation og kvittering
 • Glatløbede jagtvåben
  • Kræver billedlegitimation, jagttegn og kvittering
 • Riflede våben (også kombivåben, drillinger og BBF)
  • Kræver våbentilladelse hos politiet samt billedlegitimation, jagttegn og kvittering
 • Våben ældre end 1870
  • Kræver samlertilladelse hos politiet, billedlegitimation og kvittering
 • Buer, compoundbuer og pile, jagtbuer
  • Kræver ikke våbentilladelse og kan erhverves af alle.
 • Luftvåben
  • Luftgevær i kal. 4,5 mm. kan erhverves af alle over 18 år og kræver ikke politiets tilladelse.
  • Luftgevær i kal. 5,5 mm., 6,35 mm. eller større kræver jagttegn for at erhverve, besidde og bruge.
 • Paintballvåben og softguns
  • Personer over 16 år må benytte og anvende Co2 og luftdrevne paintballvåben med forældres eller værges tilladelse.
  • Personer over 16 år kan ansøge om tilladelse hos politiet til at få overdraget, transportere, benytte og anvende paintballvåben.
  • Personer over 18 år kan frit erhverve disse våben.

Våben fra dødsbo

Det kan ofte være svært som efterladt at overskue og behandle våben, uanset om der er tale om jagtvåben, håndvåben/skytteforening eller blankvåben, f.eks. sabler, baronetter og lignende. Det samme gælder også for medfølgende ammunition. Lige meget hvad eller hvor meget du står med, som du ikke skal beholde mere, hjælper vi dig i salgsprocessen.

Efterspørgsel på antikke våben

Antikke våben bliver blandt mange anset som værende samleobjekter og kan, af og til, koste mange penge. Her hos Campen Auktioner A/S er vi specielt interesserede i eksklusive og sjældne våben. Før du handler dine antikke våben på vores antikke våbenauktion, har du altid mulighed for at få vores hjælp til vurderingen. Er du interesseret i at benytte dig af denne service, eller har bruge for råd og vejledning, kan du altid kontakte os for at høre mere på mail mail@campenauktioner.dk eller telefon +45 2271 5555, eller kontakte vores våben ekspert Jens på jop@campenauktioner.dk telefon +45 2921 6749.

 


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 9.00 til 15.00 og fredag fra kl. 9.00 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Torsdag kl. 9 - 19.

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.