Whisky auktioner

Hos Campen Auktioner sælger vi lidt af hvert. Hos os har du derfor også mulighed for at både købe og sælge whiskey på vores whisky auktion hele året rundt. Whisky, særligt den dyre af slagsene, er i mange hjem verden over blevet et samlerobjekt og statussymbol, som stolt vises frem. De dyre flasker kan derfor let ende i priser på mange tusinde kroner, hvortil det ikke er et produkt, du kan finde i det lokale supermarked. I stedet har du mulighed for at handle denne dyre og fine whiskey på en whiskey auktion - herunder Campen Auktioners whiskey auktion.  

Aktuelle whiskey auktioner:

Sælg din whisky eller whiskey på auktion

Der er stor forskel på whiskey, hvad angår både pris, kvalitet og holdbarhed. Nogle af de fineste whiskyer, som du også kan finde på vores whisky auktion, holder kvaliteten i rigtig mange år under de rette forhold. Det er derfor ikke uvant, at gode whiskyer kan bevares som samleobjekter og endda gå i arv i familien. Sådanne whiskyer kan være rigtig mange penge værd, hvilket du kan udnytte på en whisky auktion såsom hos Campen Auktioner. Har du enkeltstående eller endda hele lagre af whisky, som du godt kunne tænke dig at komme af med, kan vi hos Campen Auktioner være dig behjælpelig, og sørge for at dine whiskyer kommer på whisky auktion.

 

Kom af med dine restpartier

Vi opkøber og sælger alt fra restpartier af whisky til særlige partier og enkelte, eksklusive og sjældne whisky samlinger. Uanset om du er privat eller erhverv og står med et parti, du gerne vil af med, kan Campen Auktioner hjælpe dig.

Vi tager os af hele processen fra vurdering til salg til distribuering. Det eneste du skal gøre er: At indlevere varerne og sørge for at flaskerne ser præsentable ud til fotografering til auktionskataloget. Flaskerne skal være håndterbare og parate til, at vi kan sætte dem på plads, medmindre der lavet en klar aftale om noget andet. Du kan læse mere om betingelserne for dig, som sælger her.

 

Efterspørgsel på eksklusive og sjældne whiskyer / whiskeyer

Interessen for at investere i whisky er vokset betydeligt  i de seneste år -  og det er efterhånden blevet mere og mere moderne at investere i de dyre dråber. 

Usikkerheden på aktiemarkedet og inflationen har været med til at skubbe til interessen for diversificering og alternative investeringer. Her kan eksklusive og sjældne whiskyer være et godt bud på en alternativ investering. Selv professionelle investorer kigger nu på dyre og mere sjældne whiskyer, som investeringsmuligheder - og for andre er det en spændende hobby.

Hos Campen Auktioner har vi oplevet en stigende interesse for eksklusive whiskyer fra hele verden. Vi kan næsten ikke følge med i efterspørgslen, hvilket betyder, at vi hele tiden er vi på udkig efter flere sælgere, der vil sælge deres flasker gennem vores whisky auktioner.

 

Hvad kan jeg få for min whiskey / whisky?

Prisen for en whiskey afhænger af mange faktorer. Dels kvaliteten af din whisky, men også hvor mange flasker der er på markedet. Da visse whiskyer kan blive meget gamle uden at miste kvaliteten, findes der på nogle whiskey auktioner, whiskyer som er gået i arv, og som er importeret fra eksotiske egne af verden. Sådanne whiskyer kan potentielt være mange penge værd, hvilket kan komme dig til gavn, hvis du vælger at sælge på vores whisky auktion. 

 

Vurdering af whisky / whiskey

Ligger du inde med en særlig gammel whiskey, eller en whisky som er speciel på grund af dens nummerering eller andre forhold, kan det for mange være svært at prissætte disse whiskyer. Hvis du er heldig, kan du finde lignende whiskyer på andre whisky auktioner, som du kan sammenligne med. Under alle omstændigheder, kan vi hos Campen Auktioner hjælpe dig med at få prissat din whiskey, inden du sætter den til salg på vores whisky auktion. Har du behov for en vurdering eller rådgivning omkring whisky, du gerne vil sælge, kan du altid tag fat i os på: mail@campenauktioner.dk eller telefon: +45 2271 5555, så finder vi ud af, hvordan du kommer i gang. 

 

Køb og salg af whisky / whiskey

Online whisky auktioner er blevet langt mere populære de seneste år, i takt med at interessen i ikke bare Danmark men også udlandet har fået øjnene op for kvalitets whisky. Handler du på en whiskey auktion såsom hos Campen Auktioner, vil du derfor som sælger også kunne forvente interesse fra udlandet, hvis det er en særlig god whiskey, du har at tilbyde. Som køber er online whiskey auktioner også en mulighed for dig i forhold til at finde kvalitets whiskyer som måske ikke produceres længere, og derfor er unikke på markedet. Blandt det store sortiment af whiskyer på Campen Auktioners whiskey auktioner, har du som køber derfor både mulighed for at finde gode tilbud på en god whiskey, der sælges i større mængder samt særlige og nogle gange nummererede whiskyer, du ikke finder andre steder. 

 

 


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 9.00 til 15.00 og fredag fra kl. 9.00 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Torsdag kl. 9 - 19.

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.