Auktion hos kunden


Vi afholder flere og flere auktioner ude af huset hos vores indsættere

Når vi tager ud til dig, vores kunde for at afholde auktioner, kan det give en række fordele for dig som indsætter.

  • For det første kan det spare dig tid og besvær, da du ikke behøver at transportere dine ejendele eller varer til auktionshuset. I stedet kan vi tage auktionen til dig, hvor du kan præsentere dine varer på dit eget sted og samtidig have den ekstra fordel af at kunne vise dine effekter i deres naturlige omgivelser.

  • Vi sørger for alt det administrative arbejde, der er i forbindelse med afholdelse af en auktion.

  • Derudover kan det give dig en følelse af større tryghed og tillid, da du har mulighed for at være til stede og overvåge hele auktionsprocessen på nært hold.

  • Vi kan tilpasse auktionen til dine specifikke behov og ønsker og på den måde opnå en mere personlig og skræddersyet oplevelse.

  • Endelig kan det give dig mulighed for at opbygge en tættere relation med os, din auktionspartner. Vi kan lære mere om dine behov og ønsker og dermed tilpasse vores service og auktionsprocesser efter dine præferencer.

Samlet set kan afholdelse af auktioner hos kunden give en række fordele for dig. Det kan spare tid, give større tillid og tryghed, tilpasse oplevelsen og opbygge tættere relationer.

Kontakt os på salg@campenauktioner.dk eller ring til os på +45 2222 0506, hvis du har effekter, du ønsker solgt fra egen lokation. 

Et af Danmarks største auktionshuse


Campen Auktioner A/S har gennem de sidste 10 år opbygget stor erfaring i at afholde mange forskellige typer af konkurs- og ophørsauktioner.

Med mere end 1.000.000 unikke besøgende om året, et bredt netværk og effektiv markedsføring, er vi i dag et af Danmarks største auktionshuse. Vi har erfaringen til at rådgive jer I, hvordan jeres effekter sælges bedst muligt.

Det er muligt at transportere auktionseffekterne til en af vores afdelinger i Randers, Nyrup eller Samsø. Auktionen vil i den forbindelse finde sted ved os og konkurs-, dødsboets eller den ophørte virksomheds lokaler kan blive tømt hurtigere.

Byd på alle vores online og fysiske auktioner