Erhvervs- og B2B-auktioner


Vi afholder også erhvervs- og B2B-auktioner

Siden 2010 har Campen Auktioner A/S eksisteret og fungeret som et af Danmarks mest alsidige auktionshuse. Det er fysiske auktioner såvel som auktioner online. Campen Auktioner A/S kan blandt andet tilbyde udrykker auktioner, specialauktioner, udlejning af auktionarius, flytteauktion, konkursauktioner, ophørsauktion og dødsbo. 

Vi har udviklet os i en rivende fart og har udvidet spektret, så der nu også afholdes erhvervs- og B2B-auktioner. Det kan blandt andet være i forbindelse med landbrug, forsvaret, beredskabet, industri, entreprenører, transport eller andet.

Her benytter virksomheden sig af Campen Auktioner A/S, der har specialiseret sig i netop denne form for auktioner. Det kan være salg af overskudsmaterialer såsom maritime dele, varelager, lastbiler, andre køretøjer, maskiner, land- og skovbrugsudstyr, kontorinventar med mere.

Denne type materialer er i stigende grad aktuel hos os, da der ofte er udskiftning af maskiner, effektivisering af lagre, endt udlicitering, flytning af domiciler eller bare et ganske almindeligt konkursbo. Campen Auktioner A/S træder til og hjælper med at sælge materialerne fra kommuner, landbrug, kontorlandskaber, produktionsvirksomheder, industri, forsvaret og entreprenører. Vi er med til at håndtere hele salgsprocessen frem til sidste hammerslag. 

B2B-auktioner - både fysisk og online

Campen Auktioner A/S’ B2B-auktioner foregår online såvel som fysisk rundt i landet. En af de klare fordele ved en erhvervsauktion er, at byderen ikke skal være fysisk til stede ved auktionen. Det betyder altså, at kunden har mulighed for at byde fra nær og fjern, enten via nettet eller via telefonbud, og dermed fortsætte arbejdsgangen uforstyrret. Det er smart både for Campen Auktioner A/S og virksomheden, der begge er klar over, at tid er penge. 

Hvis du har brug for at se varen, inden du køber, er der altid mulighed for at få en føling med materialet på eftersynsdagen, inden du afgiver et bud, hvilket for nogen føles mere trygt og sikkert. 

Campen Auktioner A/S afholder auktioner rundt i hele landet og dette vil som regel være en udrykkerauktion. Denne auktionsform afholdes ved sælgeren, hvor det ofte er advokater, kurator, overskud, konkurs eller firmaophør, der sælger ud. Denne type auktion kan foregå både online og fysisk ude i virksomheden, hvor man sparer en masse tid og penge. Det skyldes, at man ikke skal transportere genstande til auktionshuset.    

Auktioner i erhvervet

En auktion i erhvervet kan blandt andet være, hvis en virksomhed skal flytte og i den forbindelse får et overskud af materialer og genstande.

Det kunne for eksempel være et overskud af kontormøbler såsom kontorstole, skriveborde og whiteboards. I den forbindelse benytter flere og flere virksomheder sig af Campen Auktioner A/S, der har stor erfaring med at afholde auktioner i erhvervet. Ofte kan opstartsvirksomheder eller skoler få god gavn er overskudsmøbler.

 

Se alle auktioner    Sælg på auktion

 

Byd på alle vores online og fysiske auktioner