Bådauktioner


Danmark er en nation af sejlere

Med flere hundrede kilometer flot kyststrækning, 300-400 lystbådehavne, mere end 57.000 lystbåde samt flittig brug af optimistjoller, robåde, kajakker, kanoer og lignende er Danmark en nation af sejlere. Det afspejler sig også i auktionsbranchen, hvor Campen Auktioner A/S årligt faciliterer salget af mange både og maritimt udstyr gennem bådauktioner.

Det gør Campen Auktioner A/S til et oplagt sted at starte, hvis du har en båd, som du gerne vil have solgt, eller hvis du er på udkig efter en ny. Vi har erfaringen, der gør det nemt og problemfrit for dig at lave en god og sikker handel.

 

Køb af båd

Uanset om du står til en fysisk auktion eller sidder derhjemme og byder med online, er det nemt at byde med på vores mange auktioner.

Du har som køber altid mulighed for at komme til eftersyn, hvor du kan se båden, før du byder på den. Der er også mulighed for at ringe til os og få svar på eventuelle spørgsmål på eftersynsdagen, hvis du er forhindret i at møde op.

Hvorfor sælge på en bådauktion?

Det er nemt og der er rig mulighed for at gøre en god handel, idet auktionen når ud til en bred vifte af potentielle bydere.

Som et af Danmarks største auktionshuse har Campen Auktioner A/S et stort netværk af købere og stor erfaring med at afvikle bådauktioner. Sammen med vores målrettede og omfattende markedsføring giver det stor eksponering for vores auktioner, der sikrer, at der er mange bydere til hver auktion.

Ønsker du at sælge en båd på en af vores bådauktioner, eller har du noget helt andet, som du gerne vil af med, så kontakt os på salg@campenauktioner.dk eller på tlf. +45 +45 2222 0506 for en uforpligtende auktionssnak.

 

Din auktionsagent

Når du henvender dig til Campen Auktioner A/S med en båd, som du gerne vil have solgt, får du tildelt en auktionsagent. Agenten er din kontaktperson gennem hele forløbet, som giver erfaren vejledning omkring salget. Han eller hun er også tilgængelig til at besvare ethvert spørgsmål, som du måtte have undervejs.

I samarbejde med auktionsagenten finder I den bedste måde at sælge båden på. Når det praktiske er på plads, kommer båden på vores hjemmeside og vores markedsføring af auktionen starter med det samme.

Du vil have løbende kontakt efter behov med din auktionsagent op til det tidspunkt, hvor auktionen slutter. Når køber har betalt og afhentet, bliver dine penge udbetalt.

 

Se aktuelle bådauktioner    Sælg på auktion

 

Byd på alle vores online og fysiske auktioner