Cykelauktioner


Er du på jagt efter en ny cykel?

Hvad end det er en model til mænd eller kvinder, el eller almindelig, til børn eller voksne, så kan det være relevant for dig at tjekke en cykelauktion ud. Her kan du finde alverdens former for brugte cykler og spare en hel del penge sammenlignet med, hvis du skulle købe en ny cykel.

Hos Campen Auktioner A/S gør vi det tilmed endnu lettere for dig at byde på en cykel, da det hele foregår online hjemme fra din egen computer. Du behøver altså ikke at møde op til en fysisk auktion, men kan lægge et bud hjemmefra.

Vi formidler mange forskellige slags cykler og kan derfor ikke altid garantere, at vi ligger inde med den type cykel, du leder efter lige nu. Derudover er der, som med mange andre varer, perioder med mange cykler til salg og perioder med færre. Du kan altid holde dig orienteret her på vores hjemmeside omkring cykler, der kommer på auktion.

 

Spar penge på cykelauktioner

Generelt er der mange penge at spare, hvis du vælger at købe en cykel brugt, frem for at købe den for ny. Til tider kan du være heldig at finde en cykel, som er meget velholdt eller næsten som ny, nogle gange endda fabriksny og ubrugt, til en pris der er langt under nypris. Lægger du et lavt bud på en cykel, kan du altså være heldig at få dig en cykel til en meget lav pris, hvis ikke der er andre, som byder over dig.

Forskellen på at købe en cykel på en cykelauktion og andre steder, der forhandler brugte ting er, at der ikke er sat en fast pris. Som regel sættes der dog en mindstepris.

Mange andre steder, hvor der forhandles brugte cykler, er der fastsat en pris fra starten. Selvom den fastsatte pris er lavere og det er langt billigere end at købe en cykel fra ny, bliver det sjældent billigere end på en cykelauktion.

 

Det tager ingen tid med en online cykelauktion

Hos Campen Auktioner A/S kan du, som nævnt, byde på den cykel, du finder interessant, uden at bevæge dig uden for hjemmets fire vægge. Med de online cykelauktioner, kan du på hjemmesiden se, hvor mange bud, der indtil videre er givet på cyklen og hvad det højeste bud ligger på. Derefter kan du med et par hurtige klik gå ind og byde over.

Derudover kan du også se, hvor lang tid der er tilbage til, at auktionen slutter. På den måde kan du følge med i, om der er andre, som overbyder dig.

 

Se aktuelle cykelauktioner    Sælg på auktion

 

Byd på alle vores online og fysiske auktioner