Hvad er dødsboauktioner?


Dødsboauktioner er en måde at sælge de efterladte genstande fra en afdød person på

Disse auktioner kan omfatte alt fra møbler og kunstværker til smykker og antikviteter. Auktionerne kan være en god måde at få solgt de efterladte ejendele på en hurtig og effektiv måde og skabe glæde for nye ejere, som kan finde effekter, de måske ellers ikke ville have haft mulighed for at eje.

Dødsboauktioner er en god måde at erhverve nogle unikke og spændende ejendele. Hos Campen Auktioner A/S kan du finde et bredt udvalg af dødsboer, der er blevet sat til auktion.

 

Se aktuelle dødsboauktioner    Sælg på auktion

Fordele for sælgeren

  • Hurtig og effektiv afvikling, hvor du på en nem måde kommer af med en masse ting på én gang.

  • Øget eksponering, hvor potentielt flere købere kan skabe konkurrence om effekterne, der resulterer i højere priser og bedre salg.

  • Professionel ekspertise og erfaring med at håndtere dødsboer. Vi kan tilbyde professionel rådgivning om værdien af de forskellige effekter, der sikrer, at du som sælger får den bedst mulige pris.

  • Ved at sælge på auktion undgår du opbevaringsomkostninger, da effekterne bliver fjernet fra ejendommen efter auktionen

Fordele for køberen

  • Det kan være en spændende mulighed for at få nogle unikke og sjældne fund til en overkommelig pris.

  • Potentielt lavere pris, hvor priserne er baseret på budstrømmen, kontra på det traditionelle detailmarked, hvor priserne er fastsat på forhånd.

  • Ofte finder du et bredt udvalg af effekter herunder møbler, smykker, antikviteter og meget andet, der passer ind i dine interesser, behov og din stil.

  • Mulighed for at opdage skjulte skatte eller værdifulde effekter, som ellers ikke ville være til at finde på det traditionelle marked.
Smilende gæst og ansat til specialbilsauktion

Hvis du har en masse ting, du gerne vil sælge eller står med et dødsbo, kan du kontakte os for en uforpligtende snak på salg@campenauktioner.dk og få dine ting sat på auktion hos os. Du kan både sælge effekterne enkeltvis eller som et samlet parti.

Hos Campen Auktioner A/S kan du gennemse de forskellige dødsboer til salg og se de enkelte effekter. Hvis du finder noget, du kan lide, kan du byde på det under auktionen. Du kan oprette dig som byder her (link opret byder). Så skal du have fingrene i unikke effekter til en god pris, så tag et kig på vores dødsboauktioner og se, om der er noget for dig. Der er masser af spændende ting og sager at vælge imellem, så der er helt sikkert noget for enhver smag.

 

Se aktuelle dødsboauktioner    Sælg på auktion

Byd på alle vores online og fysiske auktioner