Konkurs- og ophørsauktioner for advokater


Står du som advokat med et konkursbo eller et ophør over en virksomhed?

Så kan du med fordel overveje at sælge al materiel, inventar m.m. på auktion. En auktion er en nem, hurtig og profitabel måde at administrere salget på, der sikrer, at I hurtigt kan komme videre og få afsluttet sagen.

Vi ved, at der er mange opgaver og meget arbejde forbundet med at afhænde aktiverne i et konkursbo og ved ophør af en virksomhed, da aktiverne kan bestå af mange forskellige ting, fx et overskudslager, kontorinventar, driftsmateriel og meget andet. Vi tilbyder en salgsproces, hvor I blot overlader lokaler og tilknyttede aktiver til os, så klarer vi resten. I skal herefter ikke gøre andet end at vente på, at salgsprovenuet bliver udbetalt til jer.

Kontakt os på salg@campenauktioner.dk eller på tlf. +45 2222 0506 for en uforpligtende auktionssnak med en af vores dygtige auktionsagenter, der gerne kommer på besøg ved virksomheden og besigtiger effekterne. I laver en aftale, og vi står for alt omkring salget. Der vil selvfølgelig være løbende kontakt med auktionsagenten, ligesom I løbende vil blive holdt opdateret i forløbet.

 

Kontakt os    Se aktuelle auktioner

Et af Danmarks største auktionshuse


Campen Auktioner A/S har gennem de sidste 10 år opbygget stor erfaring i at afholde mange forskellige typer af konkurs- og ophørsauktioner.

Med mere end 1.000.000 unikke besøgende om året, et bredt netværk og effektiv markedsføring, er vi i dag et af Danmarks største auktionshuse. Vi har erfaringen til at rådgive jer I, hvordan jeres effekter sælges bedst muligt.

Det er muligt at transportere auktionseffekterne til en af vores afdelinger i Randers, Nyrup eller Samsø. Auktionen vil i den forbindelse finde sted ved os og konkurs-, dødsboets eller den ophørte virksomheds lokaler kan blive tømt hurtigere.

Byd på alle vores online og fysiske auktioner