Kunst- og maleriauktioner


Kunstauktioner er en super måde at få fingrene i nogle fantastiske kunstværker

Campen Auktioner A/S er et af de bedste steder at gå hen for denne slags auktioner.

Vi tilbyder køb og salg af et bredt udvalg af kunst, fra malerier til skulpturer og meget mere. Så hvis du er sælger af kunst, kunstsamler eller bare leder efter det rigtige kunstværk til dit hjem, så er Campen Auktioner A/S stedet for dig.

Alle er velkomne til at købe og sælge på en kunstauktion

Uanset om du er privat eller erhverv, er du velkommen til at tilføje effekter til vores kunstauktioner. Vi tager alle slags kunstværker ind og nogle kunstnere som vi har formidlet er; Hans Christian Rylander, Ib Eisner, Søren Brunoe, Arne A. Hansen, Harry Bonde Pedersen, Knud Bøstrup, Arling Gade, Mable Rose og mange, mange flere.

For at komme i gang skal du blot aflevere dine varer og give os dine kontakt- og kontooplysninger. Vi beder dig sikre dig, at varen er præsentabel til auktionskatalogfotoet og håndterbar for os at sætte på plads.

Hos Campen Auktioner A/S er vi stolte af at give vores kunder den bedst mulige service. Vi vil gøre vores bedste for at skaffe dig den højest mulige pris for din auktionseffekt. Vi vil også give dig en komplet opgørelse over dine solgte genstande og en afregning inden for 28 dage efter auktionens sidste udleveringsdag. I denne afregning modregner vi salgssalæret.

Kontakt vores salgsafdeling for yderligere informationer på salg@campenauktioner.dk eller ring til os på tlf. +45 2222 0506

 

Fysisk og online kunst- og maleriauktioner

Hos Campen Auktioner forstår vi, at kunst er en personlig passion for mange af vores kunder. Derfor tilbyder vi både fysiske og online kunst- og maleri auktioner, så du kan vælge det format, der passer bedst til dine behov. Uanset om du foretrækker atmosfæren ved et live-arrangement eller bekvemmeligheden ved at byde hjemmefra, er vi her for at betjene dig. Og i alle tilfælde har du mulighed for at se malerierne og kunstværkerne, før du afgiver dit bud. Vi mener, at dette er vigtigt for at sikre, at du er tilfreds med dit køb.

 

Se aktuelle kunstauktioner    Sælg på auktion

 

Fordele ved at sælge kunst på kunstauktion

At sælge din kunstsamling eller enkelte værker på auktion kan være en god måde at få mest mulig værdi for dine aktiver på. Auktioner er en unik platform, hvor købere og sælgere kan mødes for at forhandle priserne og auktionsholderen fungerer som en upartisk tredjepart for at sikre, at transaktionen er fair og gennemsigtig.

Fordelene ved at sælge din kunstsamling eller enkelte værker på auktion er at kunstauktioner bl.a.:

 1. giver lige vilkår for købere og sælgere

 2. skaber konkurrence mellem køberne, hvilket kan få priserne til at stige

 3. er gennemsigtige, så både købere og sælgere ved, hvad de går ind til

 4. giver en global markedsplads for købere og sælgere

 5. giver en fair markedsværdi for din kunst

 6. er bekvemme og private

 7. giver dig mulighed for at sælge din kunst anonymt

 8. er en god måde at afvikle din kunstsamling på

 9. giver øjeblikkelig betaling for din kunst

 10. er en god måde at finde nye købere til din kunst på

 11. giver dig mulighed for at fastsætte en reservepris for din kunst

 12. giver dig mulighed for at sælge din kunst i kommission

 13. giver ekspertrådgivning og hjælp til markedsføring og salg af din kunstsamling

 14. tilbyder en lang række tjenester, der kan hjælpe dig med at sælge din kunstsamling eller enkelte værker, herunder vurderinger, forsendelse og opbevaring

Byd på alle vores online og fysiske auktioner