Online auktioner


Hos Campen Auktioner skelnes der mellem fysiske og online auktioner

De bud, du afgiver på vores onlineauktioner, fungerer som maksimumbud. Auktionssiden vil automatisk byde for dig op til det beløb, du angiver. Byder en anden over dig, vil du modtage en mail fra os og du kan nå at lægge et nyt bud inden auktionen slutter. 

Hvis du vinder en online auktion, fremsender vi en faktura til dig senest dagen efter den afsluttede auktion. Køber skal selv afhente eller sørge for afhentning via et fragtfirma. Udleveringsdagene for hver enkelt auktion er angivet i auktionskataloget.

Alle køb skal være betalt via straksoverførsel inden for 24 timer.

 

Hvordan afsluttes onlineauktioner 

Vores onlineauktioner lukker typisk om aftenen og det er altid første katalognummer, der lukkes først. Herefter lukker katalognumrene med 5 – 30 sekunders mellemrum. Bud i sidste øjeblik forlænger budtiden med 1-2 minutter.

Klikker du dig ind på auktionen fra vores hjemmeside indenfor den sidste halve time, går den automatisk til livekataloget. Livekataloget kan findes ved at trykke på den blinkende knap, der kommer frem i toppen af auktionen. Klikker du dig ind på auktionen fra vores hjemmeside indenfor den sidste halve time går den automatisk til livekataloget. 

Dagen efter auktionen er slut, vil alle vindende bydere modtage en faktura på mail.

Herudover gælder vores auktionsbetingelser, som du godkender inden du kan gå i gang med at byde.

Se også konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside som fortæller om dine rettigheder når du byder på auktioner på nettet.

 

Vedr. mails om overbud

Som en service kan auktionssystemet sende mails, når dine bud bliver overbudt. I de sidste minutter af auktionen, hvor der er rigtig mange bud, kan disse mails dog sidde fast i systemet pga. den store travlhed. Vi anbefaler derfor, at du altid følger den sidste del af auktionen på live kataloget, hvor du også kan se om du er overbudt eller ej, da farven på din status enten er grøn eller rød. Den røde farve betyder, at der er en anden, der har budt over dig. Så kan du nå at reagere, hvis du bliver overbudt.

 

Se alle online auktioner    Læs om fysiske auktioner

OBS. Hvis en vare ikke afhentes:

Campen Auktioner A/S opbevarer ikke købte varer og alle køb skal afhentes i udleveringstidsrummet, som findes under hver auktion i informationsboksen. Sæt dig grundigt ind i, hvor tingene skal afhentes og hvornår tingene skal afhentes.

Campen Auktioner A/S sørger ikke for at sende varer ud. Vi fralægger os ethvert ansvar, hvis varen ikke afhentes rettidigt. Dette gælder også varer, der er købt på forhåndsbud. Køber skal selv afhente eller sørge for en fragtmand. Udleveringsdagene for hver enkelt auktion er angivet i auktionskataloget.

Hvis en købt vare ikke afhentes inden for afhentningstidspunktet, tillægger vi lagerleje pr. genstand på 100 kr. pr. påbegyndt uge. Større effekter som køretøjer eller campingvogne koster 250 kr. pr. påbegyndt uge. Senere afhentning skal aftales på skrift – skriv til os på mail@campenauktioner.dk. Der kan desuden afkræves yderligere gebyrer for håndtering af den uafhentede vare. Uafhentede varer, hvor der ikke er en skriftlig aftale om afhentning, vil blive smidt ud på købers regning.

Campen Auktioner A/S kan vælge at sælge varen under hånden eller på ny auktion, uden at køber får adgang til det mulige overskud, jf. auktionsbetingelserne stk. 17.

Køber skal selv afhente eller sørge for afhentning med et fragtfirma.

Vi tillægger lagerleje pr. effekt på 100 kr. 

Vigtigt: Er der ikke lavet en skriftlig aftale inden for fire uger efter auktionen, bortfalder ejendomsretten til den købte vare.

Byd på alle vores online og fysiske auktioner